Nekem kéne keresnem a sógoromat vagy neki engem/minket?
Anyósom karácsony környékén elég durván beszólt nekem, azóta nem beszéltem vele és nem is mentem át hozzá, a férjem volt nála párszor, nem is tervezem egyébként, amíg bocsánatot nem kér.
Sógorom kint él külföldön, a napokban érkezett haza (anyósomnál lakik egyébként, amikor itthon van), mindig át szoktunk menni a férjemmel. A férjem most nincs itthon egyébként, majd szombaton jön haza, a sógoromnak pedig vasárnap lesz a születésnapja. A férjemmel egyébként első babánkat várjuk, mióta megtudtuk, sógorom még nem volt itthon.
Hülyén jön ki, mert meg kéne köszöntenem, de anyósomhoz sem szeretnék átmenni.
Ill. a sógorom is érdekes, mert se nekem, se a férjemnek még csak boldog új évet sem kívánt és nem is keresett, mióta itthon van. Pedig a babára való tekintettel azt hittem fog majd, de nem.
Gondoltam rá, h áthívom hozzánk, de ezek után, h boldog új évet sem kívánt és felém/nk sem nézett, mióta itthon van, nem tudom...
Tudom lehet, h felfújom a dolgot, biztos a hormonok, de anyósom zavar legjobban ebben az egészben. Na mindegy. Ti mit lépnétek?
Szerintem meg nőjetek fel.
Utoljára oviban volt vállalható, hogy ha ő nem, akkor én sem, de hát én sem, akkor neki miért kéne?! Komolyan?
Rendkívül gyerekesek vagytok.
Ezen is gondolkodtam amúgy, h akárhányszor hazajött, mindig aznap átrohantunk a férjemmel üdvözölni.. Miért mindig mi, ő is kereshetne.. Na mindegy.
Sértődésre nincs oka, az anyósom volt bődületesen bunkó a terhességemmel kapcsolatban, bár ki tudja mit adott elő neki.
Kedves 11-es válaszoló,
elhiszem, h neked ez nem gond, akkor görgess tovább a kérdések között, ilyen egyszerű.
Nagyon örülök neki. :)
Békés Vasárnapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!