Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem kéne keresnem a sógoroma...

Nekem kéne keresnem a sógoromat vagy neki engem/minket?

Figyelt kérdés

Anyósom karácsony környékén elég durván beszólt nekem, azóta nem beszéltem vele és nem is mentem át hozzá, a férjem volt nála párszor, nem is tervezem egyébként, amíg bocsánatot nem kér.

Sógorom kint él külföldön, a napokban érkezett haza (anyósomnál lakik egyébként, amikor itthon van), mindig át szoktunk menni a férjemmel. A férjem most nincs itthon egyébként, majd szombaton jön haza, a sógoromnak pedig vasárnap lesz a születésnapja. A férjemmel egyébként első babánkat várjuk, mióta megtudtuk, sógorom még nem volt itthon.

Hülyén jön ki, mert meg kéne köszöntenem, de anyósomhoz sem szeretnék átmenni.

Ill. a sógorom is érdekes, mert se nekem, se a férjemnek még csak boldog új évet sem kívánt és nem is keresett, mióta itthon van. Pedig a babára való tekintettel azt hittem fog majd, de nem.

Gondoltam rá, h áthívom hozzánk, de ezek után, h boldog új évet sem kívánt és felém/nk sem nézett, mióta itthon van, nem tudom...

Tudom lehet, h felfújom a dolgot, biztos a hormonok, de anyósom zavar legjobban ebben az egészben. Na mindegy. Ti mit lépnétek?

2015. jan. 8. 19:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem meg nőjetek fel.

Utoljára oviban volt vállalható, hogy ha ő nem, akkor én sem, de hát én sem, akkor neki miért kéne?! Komolyan?

Rendkívül gyerekesek vagytok.

2015. jan. 8. 21:09
 12/16 A kérdező kommentje:

Ezen is gondolkodtam amúgy, h akárhányszor hazajött, mindig aznap átrohantunk a férjemmel üdvözölni.. Miért mindig mi, ő is kereshetne.. Na mindegy.

Sértődésre nincs oka, az anyósom volt bődületesen bunkó a terhességemmel kapcsolatban, bár ki tudja mit adott elő neki.

2015. jan. 8. 21:11
 13/16 A kérdező kommentje:

Kedves 11-es válaszoló,

elhiszem, h neked ez nem gond, akkor görgess tovább a kérdések között, ilyen egyszerű.

2015. jan. 8. 21:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Most hívott a férjem, hogy sógorom meghívta az egész családot vasárnap étterembe, ez a része megoldódott :)
2015. jan. 8. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök neki. :)

Békés Vasárnapot!

2015. jan. 8. 22:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. jan. 8. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!