Sógornőm versenyik velem vagy mi a baja? Hogyan állítsam le szépen? Nyilván durván és drasztikusan menne, de nincs kedvem a cicaharchoz.
nem vagyok hajlandó valami h*lye elvárás miatt meggebedni.
Basszus, én nem hülye elvárás miatt takarítok és főzök, hanem mert ezzel is várom a vendégeimet.
Egyszerűen irígy, megfelelési kényszere van és állandóan bizonyítani akar a külvilág felé, és talált valakit, akivel összehasonlítási alap lehet.
Én is ismerek ilyen embert, habár ő még nem anya, de mindent jobban tud, és ha nem, akkor úgy alakítja, forgatja a dolgokat, hogy a másik legyen az életképtelen hülye. Az ilyen a szép szóból nem ért, de van, hogy a csúnya szóból sem.
De azért a csúnya kiosztást megpróbálhatod, vagy amikor mások is hallják, akkor a saját szövegelését ellene fordítani.
Pl. Családi összejövetel, és ő gúnyosan megjegyzi, hogy ő milyen fáradt, mert kitakarított a gyerek mellett, és sütött-főzött, míg más (utalva rád) ezt nem teszi. Erre te gúnyosan, hogy "mivel én be tudom osztani az időmet és nem csak negyedévente takarítok, ezért nem kell meggebednem, mint neked!"
Vagy másik stratégia. Teszel rá egy lapáttal. "Igen, mi két ünnep közt elutazunk, mert megtehetjük és megérdemlem. Hahaha!"
Egy idő után biztos, hogy az idegtől agyvérzést kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!