Vannak a férjeiteknek idegesítő szokásai?
Hajajj nem is 1 idegesítő szokása van az én drága uramnak :) (vőlegényem) Sorolom (nem sorrendben):
1. állandóan belemagyaráz mindenbe. Ha tv-zek, ha zenét hallgatok, mindegy. Mindenre van egy pár beszólása :S
2. mindenkit lehülyéz, aki egy picit is más, mint ő vagy egy átlag ember (pl. a frizurája, a ruhája nem minden napi. Vagy valami olyat csinál valaki, amit ő nem csinálna. Semmi empátia,megértés nincs benne)
3. memóriája=0. Figyelmetlen. Több felé nem tud figyelni, és ha pl. megy a tévé vagy gépezik, esélytelen, hogy megjegyezze azt, amit én mondok.
4. imádja az autóját, és képes egész nap babusgatni. Ha nem vezethet, akkor teljesen kiakad.
5. Meg mástól is hamar kiakad, ha nem úgy van, ahogy ő szeretné/elképzelte. Ebből a szempontból sokkal rosszabb, mint egy kisgyerek.
6. nem putyurgatja a tengerimalacomat, pedig tök édi-bédi és ő vette nekem :)
7. türelmetlen, de rettenetesen. Ez talán a legrosszabb szokása.
8. általában neki azok a dolgok tetszenek, amik nekem nem. Illetve fordítva is igaz.
9. elpakolja a cuccaimat (sajnos én trehányabb vagyok, mint ő, de nem vagyok igénytelen egyáltalán..) és képes elrakni pl. egy könyvet, amit a földre letettem.
10. nem egyezik a zenei ízlésünk. nagyon nem.
11. nem szeret olvasni, pedig szerintem hasznos dolog.
De ennek ellenére én nagyon szeretem a "férjecskémet". Nála jobban senki nem tud jobban szeretni:)
20/L
:D igen, én vagyok a csipogó Csibe :D hehe xD :D :D ez tetszik! :D Olvastam, amit írt rólam a Párom. És igaza is van .. bizonyos mértékben :P
Így szép az élet, senki se lehet tökéletes :)
az én párom haza ér egyből a hűtőbe matat, állandóan nassolna/enne! Aztán órákat képes a gép előtt ülni. A nappaliba hiába van az ölébe a noti és netezik, nem nézhetem a tv-ben azt amit akarik, mert ő azt is nézi. Ilyenkor tudnék felrobbanni. A másik mikor 2napja mosok fel és már azt mondja hogy kosz van, mikor nem is vagyunk otthon, és a házi papucs nem koszos. De ő maga nem állna neki csak nekem dumál.
Amúgy tud együtt érző is lenni, és mindig megnevetett, akár mi legyen is. Olyan mint egy kis cica: bújos. Ezekkel a lökött szokásaival szeretem, és viselem el. Már lassan 3éve vagyunk együtt és augusztusba lesz 2éve, hogy összeköltöztem vele. De boldog vagyok és ez a lényeg/fontos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!