JELENLEG anyóséknál lakunk még renováljuk a házunkat amit nemrég vettünk. Nemrég aposom meghalt így anyósomnak egy fizetést kell beosztani a fiára és magára. De munkahelyet kellett hogy váltson így onnan még nem kap pénzt, aposom után meg még nem kapta meg. Nem volt semmi gond, vettünk enni is stb. De most férjem öccsének lett egy lehetősége hogy mehet ingyen kirándulásra csak zsebpénz kell ugye. De anyósomnak semmi pénze,így mondta a fiának hogy kérjen pénzt a nővérétől akik elég jól állnak. Az meg felb*szodott, felhivta anyosomat hogy mit képzel magáról. Én ekkor megsajnáltam és oda adtam neki 20€-t hogy legalább enni birjon venni. De hozzá teszem hogy éppen hogy van nekünk is pénzünk meg van egy gyerekünk is. Erre tegnap jön be férjem öccse és kérdezem mizu stb. Erre mondja, hogy mégis kap a nőverétől pénzt abból költ majd azt amit meg én adtam majd vesz rajta egy könyvet.. Ezzel nagyon felhúzott. Tudja, hogy nincs mégsem megha nem is adja nekem vissza de oda adta volna az annyának hogy ne mi tartsuk el őket..
De akkor miért nem a gyerekkel beszéled ezt meg, hogy gondolt-e esetleg arra hogy odaadja az ANYJÁNAK, ahelyett, hogy itt pattogsz..értem, hogy felújítás meg egyebek, de sokkal sokkal nehezebb helyzetben van a fiú, mint te jelenleg, nehogy már sajnáld tőle azt a 20 eurót..nevetséges..
2019. márc. 12. 18:54
22/27 anonim válasza:
Orulj mar inkabb hogy befogadtak a seggedet ameddig epul a hazatok. Ha igazi csaladtag vagy es annak is erzed magad akkor mi a kinod ha ti vesztek kajat? Bezzeg az jobb lenne meg kenyelmesebb ha anyosod miutan befogadott eltartana meg ingyen ennel ott mi? Aha gondolom. Az a minimum hogy ha valaki megszorul es nincs kaja akkor vezek en mit sajnalod toluk? Parod nem szolt meg hogy ne legyel ennyireonzo dog? Ki segitsen ha nema csalad? Akkor maskor te se vard el a segitseget.
Volt mikor anyosom elvesztette a munkajat, 2 kiskoru gyermeke van meg akiket nevel, aposom le van rokkanva mi is sopankodas nelkul segitettuk holott akkor mi sem alltunk a porondon anyagilag mert alberletben eltunk. Inkabb koltozz el magadnak fizess alberletet es koltsd el magadra apenzed ennyi
2019. márc. 12. 20:10
23/27 A kérdező kommentje:
Mindennek meg van az oka. Nem képzeld nem mondta, mivel ő nyitotta fel a szemem hogy mi folyik itt. Nem csak én, kívülállók is látják mi megy. Egyébként nem azért pakoltunk ide hogy ne kelljen lakbért fizetni, hanem mivel ő könyörgött hogy költözzünk ide hogy minnel többet birjon unokázni. Egyébként ha nem tudtok körülményeket nem kell így leszólni a másikat.
2019. márc. 12. 20:36
24/27 anonim válasza:
20€ az 6400 ft ezek szerint nem magyarorszågon laktok,ėltek,ez gyerek örül a plusz pėnznek nem kéne haragudni rå.könyv hasznos dolog.
2019. márc. 12. 20:38
25/27 anonim válasza:
Azért állj már le kérdező, külföldön nagyon kevés magyar embernek sikerül saját házat venni, még akkor is ha nem mosogatni ment ki, tehát ez a 20 font körüli genyóskodás, amit leművelsz, egyszerűen csak fillerbacás.
2019. márc. 12. 21:08
26/27 anonim válasza:
*euró
2019. márc. 12. 21:09
27/27 A kérdező kommentje:
Külföld.. Szerbiában élünk. Itt azért jelentősen kevesebb a fizetés mint Magyarországon. 20€ is sokat számít nekünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!