Aszthiszem bajba kerültem, segitség kellene :s?
Figyelt kérdés
Szoval az a gond hogy (most 22 éves vagyok) aszthiszem aláirtam egy olyan szerzödést (két tanuval de a tanukat ö hozta de nem a rokonai) ami fizetésre szolit fel ha egy honap allat nem fizetem visza neki a pénzt ?! fél millio forintot adot kölcsön ez pedig a két oldalas szerzödésnél az aprobetüs rész volt , és az a szomoru hogy jol fel volt tüntetve csak én nem olvastam végig :/ tehát a félmillio forintot amit kölcsön kaptam töle (a papira 700 ezret irtunk rá hogy ne legyen uzsora dolog igy 200-et adok neki csak szobeli megállapodásban nem 1 honapot beszéltünk :S) teháta lényeg az hogy 1 honap mulva visza kell adjak neki 700ft-t pedig nem ezt beszéltük meg , mi ilyenkor a teendö , be lettem csapva ?!2010. júl. 2. 19:03
21/26 anonim válasza:
Persze, mindenkinek más a véleménye, de én tapasztalatból írtam, hogy a rendőrség tud és fog segíteni.
22/26 anonim válasza:
Haho! Ez csalas, es a rendorseg igenis tenni fog valamit - foleg, hogy felajanlottad, hogy visszafizeted a felvett osszeget - a te johiszemuseged biztositva van.
Szoval, tegyel feljelentest a rendoresegen.
(Egyebbkent, a tanukat ott mar "buntarsank" hivjak. Bunszovetkezetben elkovetett (nagyobb?) ertekre elkovetett csalas - azthiszem 3 ev letoltedotol kezdodik....)
de ha nem teszel feljelentest, meg is erdemled a sorsod -_-!
23/26 anonim válasza:
Tökéletes igaza van az utolsónak. ott a pont!!!
24/26 anonim válasza:
Ez az! Ott voltak a tanúk, úgyhogy a rendőrség nem igazán fog tenni semmit. Nem tudják bebizonyítani, hogy azok is annak a szemétnek a haverjai voltak.
25/26 anonim válasza:
Sajnos amennyit a perre költenél (ügyvédek, stb), annyiból már vissza is fizetheted. Egyébként - már más is megmondta - a te hibád, elolvashattad volna a papírt.
26/26 anonim válasza:
Ha ilyen könnyen perbe lehetne fogni valakit, akkor bárkit meg lehet csalással vádolni. Ha a papíron 700 ezer van, a delikvens meg alá is írta, hogy elismeri, akkor hogy lehet megvádolni? Akkor én adok a legjobb barátomnak 50ezer forintot, ő meg bevádol, hogy az csak 30 volt, akkor engem elítélnek? Ha az ellen a csaló ellen TÖBBEN tennének egyértelmű bejelentést, talán vizsgálnák a hátterét.Egyébként az uzsorakamat esetén nem vonják felelőségre a másik felet is?Nem tudom, csak mint ha hallottam volna erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!