Aszthiszem bajba kerültem, segitség kellene :s?
Én azt hiszem nagyon becsaptak nem szabad ilyen dolgokba belemenni azt tanácsolom keress fel egy ügyvédet hogy ilyenkor mit tanácsol.
2010. júl. 2. 19:10
sajnos te voltál a figyelmetlen és a buta, nem tudsz mit csinálni szerintem ki kell fizetned a pénzt mert a szerződés hiteles volt (tanúk is jelen voltak) és el kellett volna olvasnod az apró betűs részt is...:S
2010. júl. 2. 19:11
3/26 A kérdező kommentje:
Jo csak fél évet beszéltünk meg nem egy honapot :/ Pedig olyan megbizhatonak tünt az illetö már honapok ota ismerem :S most meg röhög rajta vháá :@
Ami a papíron van, két tanúval igazolva, az a hiteles. Gyűjtsd a pénzt, mert ráadásul, akik ilyen sumákra képesek, azok nem cicóznak. 1 hónap alatt 200 ezret kerestek tisztán. Ügyes.
2010. júl. 2. 19:17
Első pofon az élettől? 22évesen már ideje volt! Tanulj belőle, és imádkozz, hogy ne valami maffia tag legyen aki kiveri belőled a pénzét!
Soha nem írunk alá olyan papírt amit nem olvastunk el, még akkor sem ha a tulajdon apánk írta! Még 20évesen is tudom ezt...
Igen. Konkrétan behúztak téged a csőbe. Sajnálom :(
7/26 A kérdező kommentje:
naja :/ és akkor nincs valami kiskapu nemtudom öket beperelni vagy valami ??? Azért ez nagyon durva csinálnak egy hosszu szerzödést eldumálják a dolgokat aztán ha ezt eljátszák havonta 4-5 emberel már kaszáltak 1 milliot a semmit ! Biztos valahogy meglehet támadni az ilyet ? Tudom hülye voltam de a bankba sem olvasom el a 20 oldalas szerzödéseket :S
van biztos megoldás
Menj el a rendőrségre és mond el, hogy mi történt. Amennyit kölcsönkaptál annyi legyen nálad és az átadásnál majd tetten érik a forrónyomosok. Te már korábban bejelentetted, hogy csalás áldozata vagy és CSAK gy jöhetsz ki ebből. MÁSHOGY NEM!!!!
2010. júl. 2. 19:21
Ne izéljétek már szegényt! Biztos ő is megtanulta a leckét!
Kérj kölcsön barátoktól, ismerősöktől, esetleg a banktól.
2010. júl. 2. 19:22
Szerintem be lehet őket perelni, csak bizonyítani kell, hogy megfélemlítettek és ennek hatása alatt írtad alá a szerződést.
Sajnos ügyvéd nélkül nem fog menni.
2010. júl. 2. 19:22
Kapcsolódó kérdések: