Aszthiszem bajba kerültem, segitség kellene :s?
Figyelt kérdés
Szoval az a gond hogy (most 22 éves vagyok) aszthiszem aláirtam egy olyan szerzödést (két tanuval de a tanukat ö hozta de nem a rokonai) ami fizetésre szolit fel ha egy honap allat nem fizetem visza neki a pénzt ?! fél millio forintot adot kölcsön ez pedig a két oldalas szerzödésnél az aprobetüs rész volt , és az a szomoru hogy jol fel volt tüntetve csak én nem olvastam végig :/ tehát a félmillio forintot amit kölcsön kaptam töle (a papira 700 ezret irtunk rá hogy ne legyen uzsora dolog igy 200-et adok neki csak szobeli megállapodásban nem 1 honapot beszéltünk :S) teháta lényeg az hogy 1 honap mulva visza kell adjak neki 700ft-t pedig nem ezt beszéltük meg , mi ilyenkor a teendö , be lettem csapva ?!2010. júl. 2. 19:03
11/26 A kérdező kommentje:
Az elsö dolgom az volt hogy felhivtam és montam neki hogy viszakapja a szerzödés megsemisitésével az 500-et ügyvéd ellöt ! inkább bukom az ügyvédi kölcségert , mert ugye itt nem volt olyan... mivel ö hozta a papirt...
2010. júl. 2. 19:23
12/26 A kérdező kommentje:
Csak hát ugye eszébe sincs viszvennia pénzt...
2010. júl. 2. 19:24
13/26 anonim válasza:
biztos, hogy jó ötlet feljelenteni őket? mi van ha tényleg maffiózók akkor ki fognak csinálni!:S
14/26 anonim válasza:
Dehogy csinálnak ki! a pénzt fontosabb viszontlátni. Menj a rendőrségre és majd lekapcsolják őket.
15/26 anonim válasza:
Nem vert at teged senki, csak hulye voltal. Minden szerzodest, papirt elolvasunk, mielott alairnank.
16/26 anonim válasza:
Attól hogy hosszú papírt adnak még el kell olvasnod. Nem ők tettek rosszat.
17/26 anonim válasza:
Menj a rendőrségre! Akkor elmondom! Engem is csőbe húzott négy gyökér. Gyakorlatilag ugyanez történt. Ma mind a sitten rohad! MENJ A RENDŐRSÉGRE!!!
18/26 anonim válasza:
Beviszed a rendőrségre a papírt, hogy 1 hónap múlva visszafizeted a kölcsönvett 700 ezer forintot. Aláírás, tanúk. És akkor mondod, hogy a 700 csak 500, a hónap meg fél év. Mondjuk el tudom képzelni, hogy feljegyzik az adatait, és ha mások is tesznek rájuk panaszt, akkor vizsgálhatják a dolgaikat. De nem félsz? Ezek dörzsöltek, és bátrak.
19/26 anonim válasza:
akkor egyszerű a dolog. kifizetsz 700-at (vagy kitudja mé mennyit tesznek rád) vagy bemész a rendőrségre...
20/26 anonim válasza:
A rendőrség semmit sem fog csinálni.Polgári pert indíthatsz ellenük, amit jó eséllyel el is fogsz veszíteni.Ez esetben az összes perköltséget Neked kell kifizetni.A dokumentum hiteles, ezért még ők perelhetnek, ha nem fizetsz időben.Sőt, ha van ingatlanod, vagy ingóságod, arra is rá tehetik a kezüket, fizetési meghagyással élhetnek Feléd, július 1-től a közjegyzőn keresztül.Sajnálom, ha elkeserítettelek, de abból amit leírtál ez következik.Az más kérdés, hogy tudsz-e valahogy egyezkedni velük.Sok sikert Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!