Mire bíztatnátok a gyereketeket?
Nem kell bíztatni őket semmire, ha nagypapának nagymamának így nem kellenek akkor, és undok a két gyerekeddel ne menjenek oda, és ne is erőltesd!
Látják ők már a dolgokat, max arra h ne utálják a nagyszülőket
A gyermekeid nem ostobák, észreveszik a dolgot, és meghozzák a maguk döntését ezzel kapcsolatban.
Az én apukám anyja egy sárkány. Neki kell irányítani mindent, csak az a jó, amit ő mond, természetesen ő szent és sérthetetlen. 3-an vagyunk tesók, én középen, egyetlen lány. A bátyám a félisten, a kedvenc. Amikor az öcsém megszületett: "mindig ilyen unokát akartam!"
Nekem hiába volt jó a bizim, hiába tettem meg mindent, sosem voltam elég jó neki. Amikor felnőtt lettem és már nem volt ott a szülői nyomás, hogy menj és látogasd meg a nagyanyádat, onnantól nem mentem.
kb. két és fél éve, karácsonykor találkoztunk utoljára, mi nem kaptunk még egy használt konyharuhát sem. (félreértés ne essék, nem az ajándék kellett, hanem a gesztus hiányzott). Egész gyerekkoromban azt hallgattam, hogy majd ez is a tied lesz, azt is neked adom... Amikor hitelt vettük fel és saját lakásba költöztünk, egy felmosórongyot nem kaptunk tőle.
Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Most már rinyál apukámnak, hogy nem hívjuk meg a házunkba, és mivel készülődünk az esküvőnkre, oda sem fogjuk meghívni. Ez az én fogadj Istenem.
A gyerekeid sem fognak felejteni.
A nagymamák általánban nem hülyék..mégha úgy néz ki.
A harmadik unoka lehet feleannyi szeretet se kap meg a szüleitől,mint a te gyermekeid,otthon és nagymami így kompenzál.
Nagymamáknak a "kedvenc"unokája az,akit elhanyagolnak otthon(vagy mert hülye a szülő,vagy túl sokat dolgozik,esetleg beteg),nézz körül 90%-ban ez van.
Persze van 10% aki egyszerűen kivételezik,de hidd el ez a ritkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!