Kényszerítenétek a gyereketeket gimi első osztályában nyelvvizsgára?
Dehogy kényszeríteném, mégis milyen kérdés ez? -__-'
Nekem a lányom 11.ben ment el nyelvvizsgára, angolból is, németből is, mert akkor érezte úgy, hogy 100%ban biztos benne, hogy sikerülni fog neki. Feleslegesen meg nem akarta velünk kétszer vagy többször is kifizettetni a vizsgadíjat.
Majd ha a te gyereked is úgy érzi, hogy felkészült, akkor elmegy, erőltetni hülyeség.
Nem.
Pont a jövőbeli továbbtanulás és karrierje miatt gondolnám azt, hogy talán nem is baj, ha gimi 3. környékén teszi le, hisz akkor még jobban megmaradnak a fejében, mint ha elsőben már leteszi..
Persze ez csak saját véleményem.
igen
elvégre harmadikra kell a kettő közép, mert 4-dikben már az érettségi jön, és a két nyelv pedig egyszerűen kell manapság még egyetem előtt
Szerintem hulyeseg kenyszeriteni valakit barmire is, mert az embernek altalaban ha nincsen meg a kedve a raeroltetett dolgokhoz, akkor nem fog 100%-osan rakoncentralni.
Nekem volt egy osztalytarsam a gimiben, akinek a szulei nagyon makacsak voltak es egyenesen leneztek azt, akinek nincsen 15 evesen mar legalabb egy nyelvvizsgaja -.- ...
Szegeny lanyt persze elkuldtek nyelvvizsgazni, mert ne hozzon rajuk szegyent. Persze a csaj meg nem volt olyan szinten, az irasbeli harmadszorra sikerult neki a szobeli pedig masodszorra..
Felesleges eroltetni szerintem, o erzi, hogy mikor eri el azt a szintet es majd jelzi is feletek, hogy mikor szeretne menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!