Ti mit tennétek a helyemben?
Ott hagynám. Ha nincs gyerek vagy valami anyagi oka, akkor egyértelmű a levelezgetes, mégpedig hogy nem téged tart az elsőnek. Sajnálom, de én is csináltam ezt.
Egyebkent hányszor fordult elő és mirol szol a tárgyalás ?
Kérdezd meg,ő mit szólna,ha te levelezgetnél az exeddel.
Lehet,h nincs okod féltékenykedni,de joggal kéred ezt tőle. Alap kéne,h legyen egy kapcsolatban,h ilyet nem teszünk.
Egyszer volt nálunk is ugyanez. Nyilván nem te lennél a felesége ha nem szeretné hanem az ex.
Én hanyagoltam egy darabig majd mikor már nagyon a nyakamra járt mi a bajom elmondtam neki vagy elválok vagy lezárja a kapcsolatát végleg az exével, addig amíg vele levelezget én nem nyitok felé , vége lesz és el lehet gondolkodni.
Nyilván érdekli mi van az exel, lehet nem haragban váltak el , hanem azóta is tartották a kapcsolatot csak te nem tudtál róla, ezért mivel már házas ideje lezárni a kapcsolatot. De mégis okkal van veled, és okkal nem vele. Kommunikáció..azzal mindent meg lehet oldani. Uljetek le és beszéljétek meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!