Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell megváltoznom...

Miért kell megváltoznom ahhoz, hogy bárki is elfogadjon vagy szeressen?

Figyelt kérdés

25N

Kiskorom óta bármit tettem mindenki ki közösit , de ezt annak tudták le, hogy fura vagyok biztos bennem van a hiba mert senki nem fogad el. Egyszerűen senkit nem érdeklem, hogy vagyok sem rokonok sem ismerőseimet sem a párom nem érdekli mi van velem . De mindent elvárnak. Mindenki azt mondja csináljam egyedül legyek független , de én félek egyedül miért kell mindig mindent egyedül csinálnom. Baromira szar érzés, hogy senkire nem számithatok még saját magamra sem mert egyfolytában félek, hogy kinek okozok ezzel csalódást mert maga aza tény, hogy élek már egy csalódás.

2019. febr. 5. 13:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Másutt szinte azonnal befogadtak, pedig nem vagyok sokkal másabb, talán mostanára nyílt ki a csipám :D De itt nem néztek le ha nem játszottam az agyam, vagy nem voltam a társaság középpontja, vagy nem hordtam a legújabb divat szerinti göncöt. Itteniek és külföldiek egyaránt, szuper embereket ismertem meg, úgy tűnik lesznek barátnőim is.
2019. febr. 5. 17:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Konkrétan értettem . Ennyire nem szeretnek. Ráadásul nincs pénzem és már fenyeget anyám kirak az utcára. Amit megtehet.
2019. febr. 5. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Még mindig nem írtál semmi konkrétumot, kérdező, csak általánosságokat.
2021. ápr. 7. 09:44
 14/14 anonim ***** válasza:
9-es, arról, hogy miért nem kedvelnek önmagadért: ismerek valakit, akinek évek óta nem jön össze párkapcsolat, a fele foga hiányzik, de szerinte az nem baj, mert őszerinte nem látszik, mi van a szájában. Fodrászhoz nem jár, de azt mondja, legyen elég, hogy mossa a haját, a frizura az nem érdekes. Szóval eszerint a személy szerint is minden rendben van vele, pedig nagyon nem. És nem érti, mért nincs partnere.
2021. ápr. 7. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!