Ti mit tennének?
Elővennék egy helyesírási szótárat...
Ezen felül a világon semmit, mindenkinek lehet rossz napja.
Az attól függ. Én speciel szeretem, amikor a párom megsimogat, nem mondanék neki olyat, hogy hagyjon békén.
De nyilván nem mindenki van így ezzel. Sokakat irritálja ezek szerint, ha a párja hozzáér. :D
Egyébként helyzettől is függ. Ha előtte sosem szólt érte (és nem, nem arra kell gondolni rögtön, hogy szegényke csak eltűrte a mocskos és erőszakos popsisimogatást), és most egyszer csak minden előzmény nélkül így reagált, akkor azért érdemes lenne rákérdezni, hogy drágám, mi a baj...
Azért egy amúgy jól működő, régebb óta tartó kapcsolatban SZERINTEM egy simogatásra nem normális reakció az, hogy rám üvölt, hogy hagyjam békén.
Ha csak simán nem esik jól neki, vagy bármi, akkor azt mondaná, hogy figyu szívem, ezt inkább légyszi ne. Ok? Ok.
Ha eddig nem volt gond, és most egyszer csak elkezd üvölteni érte, akkor vagy totál elhidegült tőlem és megcsal vagy szakítani akar vagy ilyesmi, vagy van egy k**a nagy pattanás a fenekén ami fáj neki, de nem meri megmondani...
"ha eddig nem volt gond, és most egyszer csak elkezd üvölteni érte, akkor vagy totál elhidegült tőlem és megcsal vagy szakítani akar vagy ilyesmi, vagy van egy k**a nagy pattanás a fenekén ami fáj neki, de nem meri megmondani..."
Vagy éppen haragszik rád, csak téged nem érdekel, vagy ami legalább ennyire rossz: fel sem fogod hogy miért haragszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!