Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennének a helyemben?...

Ti mit tennének a helyemben? Ugy érzem az életem romokban.

Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve. Itthon vagyok az öt hetes kisbabánkkal,es most kellene a legboldogabbnak lennünk a párommal,persze boldog vagyok mert imadom a picit,mégis ugy érzem,jobb lenne ha elköltözne az apukája innen. Ha nem küldenem el boltba pl vagy gyogyszertarba,magától nem hozna semmit,mindent en állnék. Anyukám lakásában lakunk,rezsit nem fizet,kajaba se ad semmit. Nagy ritkán bevásárol,akkor elmondja,h öt ezret is fizetett,hu na ez aztan a vmi,gondolom magamban. De amúgy is nagyrészt o fogyasztja,szoptatos kismama reven en sokmindent nem ehetek,íhatok. Raadaskepp van egy önző hazsartos anyosom,aki olyan sötét mint az éjszaka,ordibal,kovetelozik,parancsolat,a párom megis mindig mellette van,engem sosem védett meg,pedig belátta mindig h nekem van igazam... Az en családom mindenben támogat engem es a babát,(anyagiak ám,mindenben,lelkileg),az o anyjátol meg kaptunk eddig 3db baba ruhát...pedig el lett mondva h ne vagyen,mert van mindenünk....
2017. jan. 5. 19:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom a gyerek előtt is ismerted és ilyen volt. Mondjuk mostmár mindegy. Lesz egy újabb csonka család.
2017. jan. 5. 19:51
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Párod dolgozik, pénzt keres? Ha nem költ rátok, az otthonotokra, a babára, akkor hova megy a pénz? Ha nem dolgozik, akkor mire föl szültél?
2017. jan. 5. 19:52
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Kamuszagot hoz a dermesztő északi szél...
2017. jan. 5. 20:00
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Az önsorsrontás újabb magas iskoláját láthatjuk!

Gondolom, a gyerek születèse elott meg mintaember volt...

2017. jan. 5. 20:08
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Dobd ki, és akkor legalább kapsz gyerektartást, és megmarad amit felzabált volna. Legalább egy füst alatt megszabadulsz anyóstól is.
2017. jan. 5. 20:11
 6/13 gömbicica ***** válasza:
61%
akkor miért nem a Te családoddal vagy, ha az apuka és az ő családja igy viselkedik?
2017. jan. 5. 20:13
 7/13 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen alaknak szülni,szűzmária.
2017. jan. 5. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
6, a saját anyjánál lakik! Szövegértés...
2017. jan. 5. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Sajnálom !
2017. jan. 5. 21:24
 10/13 gömbicica ***** válasza:

8- igazad van!!!

gyorsan átszaladtam az irást :(

"Raadaskepp van egy önző hazsartos anyosom,aki olyan sötét mint az éjszaka,ordibal,kovetelozik,parancsolat,a párom megis mindig mellette van,engem sosem védett meg,pedig belátta mindig h nekem van igazam.."

igy meg nem értem mit is keres a körben az anyós, ha a lány a saját szüleinél lakik egy teszetoszával (már ahogy anyuka leirta ezt tudom elképzelni)

2017. jan. 5. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!