Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim házassága romokban,...

A szüleim házassága romokban, én pedig túl sokat tudok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szüleim életében volt egy törés lassan 10 éve, amikor meghoztak egy rossz döntést. Anyu itthon marad velünk, apu megy 200 km-re dolgozni, hogy meglegyen a mindennapi betevő. Úgy volt, hogy amint lehet mi is költözünk utána, de végül középiskola és főiskola is helyhez kötött, anyu pedig nem akart itt feladni mindent a mi kárunkra és apu után menni. Erről ennyit...

Most huszonévesek vagyunk bátyámmal, mindketten abban a városban élünk, ahol apu is. Néhány éve robbant a botrány, hogy apu csalja anyut és ez azóta is tart, amiről persze anyu mit sem tud. Apuval többször találkozom hétköznap is, egyáltalán nem szégyelli előttem felvenni a telefont, ha a nő hívja. Többször is megkért, hogy hívjam x számot, mindig ez a nő volt az utolsó a listáján, avagy az sms-ek között. Nem tudja, hogy én tudom ki ez, de a belem fordul már ki ettől az egésztől. Legszívesebben beszólnék, hogy legalább ne ennyire nyíltan csinálja! A szívem majd meg szakad.

Anyu megbocsátott, de nem akar itt új életet kezdeni csak azért, mert itt van ez a nő, apu nem akar hazamenni, szereti a munkahelyét.

Tudom, hogy tönkrement a házasságuk és azt is, hogy ez már talán sosem lesz a régi. Jó eséllyel vége is lesz, csak azt nem tudom mit várnak... Már nem bírok úgy ránézni apura, mint régen és lelki szemeim előtt látom a pillanatot, amikor bemutatja azt a nőt. Nem tudnám elfogadni és megkedvelni SOHA! Az én szememben ő egy nulla! Mint anya, mint nő, mint ember... egy senki!

Anyu miatt pedig teljesen ki vagyok bukva!

Még is mit kéne tennem? Nem beszélhetek erről senkivel, még is azt érzem, hogy felrobbanok és muszáj megosztanom a dolgokat valakivel, mert belefásulok.

2014. nov. 16. 19:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Sajnos és szerencsére te semmit nem tehetsz. Nem kell semmit elfogadnod, de neked nem is kell semmit megoldanod. Szüleid felnőtt emberek. Gondolom te sem szeretnéd, ha a te életedbe szólnának bele. Ők majd lerendezik egymás között.

Sajnálom, hogy csalódnod kellett apukádban.

2014. nov. 16. 19:14
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Ideje elkapni apádat. Felnőtt módra.
2014. nov. 16. 19:16
 3/18 anonim ***** válasza:

"amiről persze anyu mit sem tud"

Ezt én nem hinném.

Ha jól értem, gyakorlatilag már 10 éve nem élnek együtt.

Semmit ne tegyél. Válás után mindketten kezdhetnek új életet. Mindenkit utálni fogsz akkor?

2014. nov. 16. 19:18
 4/18 anonim ***** válasza:
0%

1 De tehet, ha egy felnőtt ember nem tud disztingválni senki előtt, főleg, hogy még papiron áll a házassága. Még ha tönkre is ment.

Ez szimpla neveletlenség, és valószinűleg, hogy a ló is alá van adva a másik nő részéről. Mondjuk az új nő nem lehet egy IQ bajnok, ha hagyja, és súgja, hogy igy viselkedjen apád édesanyáddal.

2014. nov. 16. 19:19
 5/18 anonim ***** válasza:
Hallgatlak 4-es. Mit tegyen?
2014. nov. 16. 19:21
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

Mit tegyen? Talán azt, amit egy egészséges ember tenne ha az ő helyzetében lenne. Tudod akár milyen távolságra van valaki egy másik embertől, akár hány száz km-re, az a nö sokáig otthont nyújtott számára, és gyerekeket szült. többek között azokat a gyerekeket akikkel ez a manusz büszkélkedik.

alap emberi intelligencia, a legminimálisabb is tudja, hogy ezt nem tesszük akkor ha jogilag még egy házasság fenn áll. Sem férfi, sem nő.

2014. nov. 16. 19:32
 7/18 anonim ***** válasza:
A 6-os véleményére ne adj, fogadjunk hogy "Mancika".
2014. nov. 16. 19:34
 8/18 anonim ***** válasza:

*Anyád meg mai napig titkolja a szeretőit.

Bármi is legyen az igazság, mindenesetre intelligensebben adja elő, mint ez a faszi, aki hagyja, hogy bohócot csináljon belőle egy éhes liba

Dehát minden pénz elfogy egy idő után.Aztán meg lehet látni, hogy Mancikának mekkora a szája..

2014. nov. 16. 19:36
 9/18 anonim ***** válasza:
54%

"Anyád meg mai napig titkolja a szeretőit."

... ha az egyik rosszat csinál,miért kell feltételezni a másikról is ugyan azt rögtön???

Amúgy meg maximum anyukád,édesanyád,vagy anyud.. de nem ANYÁD! hát a tiéd..

2014. nov. 16. 20:56
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Tehát az van, hogy 10 éve anyád megcsalta apádat, ami kiderült és ezért apád 200 km-re költözött.

Őneki is joga van a boldogságra.

Ha ez neked nem is tetszik, akkor minek költöztetek pont oda??!

Amúgy ne legyél annyira naiv, hogy azt hiszed, hogy anyátok nem tud róla?!!

Még annyit, hogy a szüleid felnőtt emberek és pont semmi közöd nincsen ahhoz, ami csak őrájuk tartozik!!

2014. nov. 16. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!