Az életem romokban hever?
Férjemmel elég sokat veszekszünk mostanában.Elég rosszul élünk még saját házunk sincs,albérletben lakunk már lassan 3 éve.Ez mind szép és jó lenne ha a fő bérlő nem nyúzná le a bőrt is a férjemről.Soha nem hagyja békén.Van úgy hogy,este 11-ig ott van nála mert minden munkát rá biz.Mivel tudja hogy.a párom munka nélküli ezért alaposan kihasználja.Falusiak vagyunk mi is tartunk állatokat és meg lennénk szépen ha ő békén hagyna.Ha megyen valahová telefonál hogy,jó lenne ha menne seiteni mert magában nem birja bepakolni a dolgokat az autóba és oda vannak egy egész nap.Délután telefonál hogy,gyere meg etetni az állatokat mert én megyek el.Aztán gyere mert le kell kaszálni az udvart stb.Nem értem hogy lehet valaki ilyen.Fizetjük a házat rendesen.Akkor miért nem tud minket békén hagyni.Saha egy napot nem tudunk egggyüt eltölteni vagy itthon segiteni a ház körül mert neki mennie kell.Már nem birom sokáig.Én csak szeptemberben kapok itt munkát az iskolai ebédlőben.Addig nem tudom mi lessz.A férjemre haragszok mert nem tud nem et mondani semmire.Én velem pedig nem törődik.Neki az stámit a mit mások mondanak és kérnek tőle.Ti hogyan ,mit tennétek ilyen helyzetben.kérlek adjatok tanácsot
22 N
Fizettek bérleti díjat az albérletért? (Nem a rezsire gondolok, hanem az albérleti díjra.)
Amúgy ha a férjed ugrik a főbérlőnek, akkor ha a fejed tetejére állsz is, akkor sem tudsz mit csinálni. Felnőtt ember, neki kell(ene) nemet mondania.
Akkor te mondd meg a férjednek, hogy vagy béreljetek máshol lakást, vagy fejezze be.
Ugyanis ő most ingyen cseléd.
Helyette sürgősen keressen munkát, mert a főbérlő miatt még arra sem marad ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!