Ti mit tennének ebben a helyzetben?
Biztos, hogy a férjed írta azt az emailt? A mai világban nem ügy feltörni valaki más fiókját, ha van ismeretsége, és elég aljas..
A másik pedig, lehet vannak olyan ügyek, amik megbeszélésre várnak, és nem kötötte az orrodra, pont azért mert ismer, és tudja, hogy hogy reagálnál rá.
Szóval szerintem ennyiből ostobaság többet levonni.
Kommunikáció..
Vaagy folytasd a lesit hátha ír még neki és esetleg kövesd,akkor látnád tutira volt e okod csalódnod vagy nem.
A mai világban pont ugyanolyan nehéz feltörni egy e-mail fiókot, mint 20 éve, ez rossz duma volt az elsőtől.
Beszélj a pasiddal, hogy mi ez az egész.
10 kollégám google accountjához tudom a jelszót úgy hogy ők nem tudják ezt. Nem feltörtem. Sokkal könnyebben is meg lehet szerezni jelszavakat.
Kocsmában is otthagyja valaki a gépét lockolatlanul, 4 másodperc alatt megvan a lementett jelszava. Nem kunszt.
Úgyhogy igenis erősen megkérdőjelezhető, hogy ki írta az email-t.
És bizony igazad van. Az email mai napig nem hiteles formátum, mert bárki tud email fejlécet hamisítani, tekintve, hogy egy 4 napja php-t tanuló felhasználó is tudja szerkeszteni azt.
Ezért fontos, hogy ezt megbeszéljétek és ne elképzelj dolgokat, hanem a valósággal foglalkozzál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!