Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennének ebben a helyzetben? (többi lennt)
Van egy barátom akit már jóideje ismerek de sose volt valami "tisztelettudó" irántam , azaz mindig 3. keréknek éreztem/érzem magam ha ő is ott van.
Mivel ezen én változtatni akartam ezért gondoltam meghívom őt egy sítáborba (azt hittem ha több időt töltünk 2 en akk azert fontosabb leszek a szemeben ) ahol a családomnál szállnánk meg és lenne ott jópár régi jóbarátom.
( egyébként nem voltunk mi rossz kapcsolatban szval birtuk egymást , csak valahogy mindig kiszorít engem ha van rá alkalma )
Nah hát a táborban tök jól mennt minden az elején csak azt vettem észre hogy egy nagyon jó barátommal elkezdett kavarni. ( ő is meg én is fiú , de ugye egy lany volt az a baratom akivel elkezdett kavarni )
Az 1 hetes tábor alatt ő teljesen megváltoztatta a légtért és picit ott is kiközösítve éreztem magam , pedig már vagy 10 éve ismertem azokat a barátaimat.
Sőt ő annyira nem volt tisztelettel velem hogy még a jobb szobát se adta át sőt rendesen harcolt érte , még a tábor végefele is rendesen önző volt a fürdőszobával is , szval nem az hogy tessék menny csak előre én ráérek , hanem arrébb lökött VERSENYZETT minden dologért.
Amint véget ért a tábor megse köszönte a meghívást , pedig én hivtam őt meg .... , csak a szüleimnek a fuvarát mert vagy 2 órát kellet utaznunk oda és vissza is ahhoz hogy még kellemesebbé tegyük az ő kis kiruccanását ( félreértés ne essék , ő nagyon élvezte a tábort rengeteg új barátot szerzett és ennek köszönhetően engem még inkább hátrébb tolt a ranglistán ) . Nah de a tábor után azzal a lánnyal akivel elkezdett kavarni , elválaszott engem , azaz amikor találkozokat beszéltünk meg vele , utalásokatt tett rá hogy ne mennyek , haggyam őket 2esben és én erre inkább nem is irtam vissza . Pedig nagyon ritkán tudok vele találkozni ( szó szerint kb 2-4x évente ) és most eltol tőle .
+ A táborban tök sokan kérdezték tőle h jön-e jövőre , és ő azt válaszolta hogy persze , de nekem eszem ágában sincs elhozni őt még 1x , de ha nem teszem akk ismerem és mindenkinek elmondja hogy mekkora egy bunkó vagyok hogy nem hívtam el , nem engedtem be a családom házába , nem furikáztattam a szüleimmel , nem fizettem neki a heti kajáját ....
Teljesen megrekedtem , egyszerűen foggalmam sincsen mit kéne tennem , mert csak nem kéne szétválasztanom 2jüket mégiscsak bejönnek egymásnak.
+ Ha ujra elhozom a táborba akk én inkább nem is mennék mert olyan rosszul éreztem magamat.
Sőt ez a "barátom" még az oszt.társam is még a következő 4 évre, szval ott is rosszban leszünk ha rosszul cselekszem.
Sztetek tartsam neki a hátamat , vagy... ?
Előre is köszönök minden válaszadót aki hajlandó volt elolvasni ezt a rendes 4 oldalas már már költeményt :/ .
16/f
Szevasz , te egy farok vagy passzki. , És most csak azért válaszolok ilyen kifinomult módon, hogy ez a sz@r ne tiltson le...
Mi a faxnak vitted el? Ilyen emberrel minek akarsz te jóban lenni ?
4 évig osztálytársad ? Fáj az neked, hogy négy évig nem kell valakinek köszönnöd vagy mi a franc ?
Férfi vagy nem egy lábtörlő baz...dmeg ...
Viselkedj is úgy, és ne légy ilyen naiv kis pi...csa ...
3-as vagyok,
És ba.zd, ha engem vinnél el sítáborba , én legalább megköszöntem volna xd
Jó, jó, biztos a forralt bor mellett lettem volna egész nap, de az egy dolog 😂😂😂😂
köszi szépen minden választ , teljesen igazatok van , elengedem a pitsába őt , nehogymár kihasználja a jószívűségemet b+.
+ Szerintetek mennyek találkozni azzal a lánnyak + még pár ottani barátommal , ha ő is ott lesz mert qvára nem látnám szívesen az ő arcát , de tényleg ritkán találkozom velük .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!