Szerintetek mennyire volt jogos a párom reggeli kiborulása?
Késve kelt,a főnöke már a házunk előtt állt,amikor hívta,hogy na jó reggelt! :S Sietve ki kell az ágyból kis idő múlva utána megyek,azt hittem már éppen csak elérem,mert hát gondoltam már fel van öltözve,siet.
Erre látom kávét csinál magának komótosan,nagy kínkeseregve felöltözik,még majdnem elment fogat mosni én meg már rákiabáltam,hogy mit képzel basszus,hát haladjon már. Itt munkáról van szó!!
És akkor kikelt magából,hogy emiatt keltem fel? kértem tőle azért puszit amikor elment lebaszta a bögrét az asztalra(fel is kelt rá a gyerekünk) és azt mondta majd ha hazaér...és elviharzott.
Most szerintetek ki fújta fel? Még én kérjek tőle bocsánatot?
Mindkettőtöket meg lehet érteni. Szerintem ne foglalkozz ezzel, délután mire hazaér, el is lesz felejtve a egész!
Jobban aggódnék a főnök miatt, hogy hogyan tolerálja a késését.
Hát ez kész. Ez most komoly? Még fogat se hagytad mosni? Felnőtt ember, azon a 8-10 percen nem múlik már semmi. Így is fáradt volt, nyűgös, a hirtelen kelés és ébredés terheli meg fizikailag is és mentálisan is legjobban az embert, és még te is kiborítod. Pár kedves szó helyett (ami szebbé tehette volna az amúgy is nehéz reggelét, napját), még zsörtölődsz.
Legközelebb gondolj bele, mi lenne, ha fordított helyzet lett volna. Amíg te kapkodva megmosakszol, fogat mosol, összeszeded magad, ő gyorsan kávét főz, mond pár kedves szót és úgy enged utadra. Jól tévedek?
nem volt jogos, hogy rádkiabált, de az sem hogy Te is.
Én sem teszem ki a lábam itthonról fogmosás nélkül. És a kávém nélkül sem, mert akkor a fejem leszakad egész nap.
Én mikor hívta a főnöke, felkeltem volna gyorsan megcsináltam volna a kávéját. De ez én vagyok:)
Nem érdemes ezen ennyit gondolkozni. Ha hazajön és még ideges vedd elő neki az előre behűtött sört a hűtőből rakd ki elé és mondd azt,hogy "tudom nehéz napod volt". Aztán ennyi. Szerintem nem érdemes a reggelit feszegetni. Esetleg dobj rá egy smst napközben,hogy "bocsi a reggeliért szép napot várlak haza".
A férfiak sértődékeny, hisztis kisfiúk. Nem lehet velük veszekedni, mert vagy elmenekülnek vagy bedurciznak. Hagyni kell őket lenyugodni. Nem szeretnek visszatérni a már elmúlt dolgokra és nem szeretik többször megbeszélni a problémákat pl. ez a reggeli kiborulás.
Szerintem se kellett volna beleszólnod.
Ezzel együtt én csók nélkül sosem mennék el.
Nem semmi bunkó párod van hallod.Remélhetőleg bocsánatot fog tőled kérni,hiszen 100%-ban igazad volt.Mindig ilyen dilis,hogy még a gyerek sem érdekli ha dühöng?
Ne hari de azt nem értem,hogy még Te kértél tőle puszit???!
Én akkor sem adtam volna neki,ha azonnal bocsánatot kér.
A helyedben hasonlóan bunkón fogadnám amikor haza ér,a vacsoráját meg várja attól akivel tud normálisan viselkedni,a későbbiekben meg akkor majd ha bocsánatot kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!