Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elementem aupair -nek az idei...

Elementem aupair -nek az idei tanevre, de szeretnek hazamenni. Hogyan mondjam el ezt a csaladnak?

Figyelt kérdés

Az okok, amiert szeretnek menni:

1. anyagilag nem eri meg nekem, nagyon keveset fizetnek, a varos nagyon draga, ha szorakozni jarok, minuszban vagyok, ha nem jarok sehova bedilizek a maganyomba...

2. legfontosabb ok: a csalad nem eppen a legbefogadobb, sok esetben bunkok peldaul nagyon keves etelt tartanak a lakasban, penzt hogy vasaroljak nem adnak, magamnak kell azt is allnom, vagy eszem ami itthon van (cornflakes, keksz, rizs, ures teszta) vagy a napi keresetem elmegy etelre es\vagy hozzavalokra, ha fozni szeretnek magamnak

3. a gyerekek nagyon neveletlenek, fel eve itt vagyok, teljesen levegonek neznek

4. sokkal tobb munka, elfoglaltsagot kernek, mint amit megajanlottak mikor jottem. Napi 3 orarol volt szo, ehhez kepest napi 6 ora minimum, amit a gyerekekkel toltok.. plusz az egyeb napi teendok, amiket az anyuka rendszeresen kioszt..

Amugy a varost es az itteni embereket nagyon szeretem ..

2019. jan. 21. 09:59
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
38%
Én biztosan a megfelelő hivatalba vagy a rendőrségre mennék.
2019. jan. 22. 15:24
 42/50 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehet, hogy ezek annyira csórók, hogy nincs pénzük kajára sem, nem, hogy au pairre?
2019. jan. 22. 17:43
 43/50 A kérdező kommentje:

nem annyira gazdagok, de csoronak se mondanam oket..

szerintem kozep/felso kozeposztaly eszak olaszorszagban

2019. jan. 23. 17:56
 44/50 A kérdező kommentje:

Masik dolog, amit nem tudok kezelni: a gyerek allandoan a teven, laptopen, ipaden, switchen, mobiltelefonon log.. ha elveszem/lezarom, megtebolyodva orditanak, uvoltenek....

Anyuka ragja a fulem, hogy ne engedjem ezeket nezni, mert rossz a szemuknek, jarasuknak, hatuknak stb. kozben mikor hazaer anyuka/apuka, odaadjak nekik....

2019. jan. 23. 18:08
 45/50 anonim ***** válasza:
90%
Nos, lécelsz akkor vagy sem?
2019. jan. 25. 13:00
 46/50 anonim ***** válasza:
67%

Nyugodtan csomagolj össze és gyere haza. Ha nullára vagy mínuszba jössz ki a keresett pénzeddel, akkor hagyd ott őket iskolaév ide vagy oda. Keressenek más verebet. Úgy se fog utánad jönni, semmi következménye nem lesz,maw otthon Mondja olaszul az igét, de hát az még kit érdekel.

Gyere haza vagy próbálj szerencsét más országban cégen keresztül, de ennek így semmi értelme. Szarul is érzed magad, lóvé is kevés, nem is hivatalos úton vagy... Nem is értem mire vársz.

2019. jan. 25. 14:11
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most csomagolj es menj el onnan.

Nagyon kihasznalnak.

Nem tudom mennyi penzt kapsz de ha tenyleg keves akkor mar azert se eri meg, na meg teljes ellatast kellene adniuk.

Mondd meg nekik hogy nem ebben allapodtatok meg es te ennyi penzert, nem fogsz naluk maradni meg dupla annyit dolgozni.

Ne sajnald oket hogy nincs aki a gyerekekre vigyazzon. Majd keresnek egy masik balekot. Te meg legkozelebb ugynoksegen keresztul menj ki mert ha valami nem tetszik akkor ok athelyeznek masik csaladhoz.

2019. jan. 25. 14:23
 48/50 anonim ***** válasza:
81%
Hagyd ott őket és ne sajnáld! Szerinted ő sajnál téged hogy,még ennivalóról sem gondoskodott számodra??
2019. jan. 25. 18:48
 49/50 anonim ***** válasza:
95%
Ahj emberek, a kérdező sosem fog lelépni. Csak jól esik neki panaszkodni.
2019. jan. 25. 22:08
 50/50 A kérdező kommentje:

70 euro a heti zsebpenz

de igen , februarban megyek, februar vegen

jovo heten jon az apuka edesanyja, o normalis, emlekszem mikor itt volt (szeptemberben mikor erkeztem) teljesen mas volt... lementunk a boltba, mit kerek, hozott egy csomo mindent, mozzarella, feta, mindenfele salata, bor, tea, minden este volt normalis vacsora, reggel hozott a gyerekeknek croissantot, nekem is egyet.... ezek termeszetesen teljesen eltuntek

elmentunk valahova a varosba, jegyet vasarolt nekem, stb.

2019. jan. 25. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!