Elementem aupair -nek az idei tanevre, de szeretnek hazamenni. Hogyan mondjam el ezt a csaladnak?
Az okok, amiert szeretnek menni:
1. anyagilag nem eri meg nekem, nagyon keveset fizetnek, a varos nagyon draga, ha szorakozni jarok, minuszban vagyok, ha nem jarok sehova bedilizek a maganyomba...
2. legfontosabb ok: a csalad nem eppen a legbefogadobb, sok esetben bunkok peldaul nagyon keves etelt tartanak a lakasban, penzt hogy vasaroljak nem adnak, magamnak kell azt is allnom, vagy eszem ami itthon van (cornflakes, keksz, rizs, ures teszta) vagy a napi keresetem elmegy etelre es\vagy hozzavalokra, ha fozni szeretnek magamnak
3. a gyerekek nagyon neveletlenek, fel eve itt vagyok, teljesen levegonek neznek
4. sokkal tobb munka, elfoglaltsagot kernek, mint amit megajanlottak mikor jottem. Napi 3 orarol volt szo, ehhez kepest napi 6 ora minimum, amit a gyerekekkel toltok.. plusz az egyeb napi teendok, amiket az anyuka rendszeresen kioszt..
Amugy a varost es az itteni embereket nagyon szeretem ..
Van kérdezőnek elég baja, nem kell osztani az észt neki, hogy milyen felelőtlenül ment ki.
Én is így jártam, csak én Írországban. Igaz enni kaptam rendesen, de fillérekért nagyon sokat dolgzotattak, mikor jeleztem, hogy ez meg az nem tetszik, addig fajultak a dolgok, hogy kiraktak. Nekem nagy szerencsém volt, mert befogadott egy magyar nő, akinél ingyen lakhattam pár hónapot, míg talpra álltam.
Szerintem az valóban nem jó, ha elkezded mondani a nőnek, hogy ez meg az nem tetszik, mert pontosan tudja, hogy kiszolgáltatott helyzetben vagy és nem sokat pattoghatsz vagy mehetsz az utcára. Szerintem szervezd meg a hazautad és csak akkor közöld vele, hogy mi a helyzet, amikor már az ajtóban vagy a bőröndöddel, különben keserű helyzetben találod magad.
Ne foglalkozz azzal, hogy mi a korrekt és mi nem, mert a nő nagyon nem korrekt veled és csúnyán kihasznál. Felnőtt ember, majd megoldja ahogy akarja. Ezért nem éri meg kinn lenni. Gyere haza! Ne hezitálj!
Kérdező, full hülyére vesznek és kihasználnak, te meg még az ő további jólétük miatt aggódsz?! Ne röhögtess már, könyörgöm. Majd megoldják bébiszitterrel, amíg nem találnak egy másik balekot, akit rabszolga módra tarthatnak.
Mondod, hogy köszönöd szépen, de mivel ők sem tartják magukat a megbeszéltekhez, ezért te sem leszek itt addig, amíg eredetileg maradtál volna, és lesznek szívesek holnap X órára hívni egy taxit, mert indul a géped Budapestre.
A ma rreggel is viccesen indult.
A gyerek reggelizik, nincs tej, anyuka keresi a szekrenyben, dobbenve kerdezi tolem " elfogyott minden tej?? "
A gyerek keri a kekszeit, nincs.. banan.. nincs... sonka.. nincs..
Szolidan kerdezem: " lemenjek a boltba ma? "
Anyuka valasza: " most penz nincs nalam, ha van idom megyek kiveszek az automatabol.. "
Apuka telefonal, hogy kell neki teljes kiorlesu cracker estere, anyuka lemegy kivenni penzt az automatabol.. osszeir egy listat, mit hozzak, majd a vegen " persze ha kell neked is valami hoz belole, remelem eleg lesz "
angolul kommunikalunk
de igen, el akarok jonni, eldig nem akartam, mert karpotolt a kornyezet, nagyon szep hely, kedvesek az emberek, baratsagosak, sok szorakozasi lehetoseg van ..
de mostanra meguntam
haza szeretnek jonni, de nehez ezt lekommunikalni a csaladnak
Anno én au pair mellett simán dolgoztam, egy takarítócégnél, napi 2-3 lakással.
Ez szimpla háztartási kisegítő állás.
Váltanom kellett, magyar családhoz kerültem. Na ott velem is ezt próbálták csinálni. Ez nem au pair, ez nanny, ami lényegesen magasabb bérezésű kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!