Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elementem aupair -nek az idei...

Elementem aupair -nek az idei tanevre, de szeretnek hazamenni. Hogyan mondjam el ezt a csaladnak?

Figyelt kérdés

Az okok, amiert szeretnek menni:

1. anyagilag nem eri meg nekem, nagyon keveset fizetnek, a varos nagyon draga, ha szorakozni jarok, minuszban vagyok, ha nem jarok sehova bedilizek a maganyomba...

2. legfontosabb ok: a csalad nem eppen a legbefogadobb, sok esetben bunkok peldaul nagyon keves etelt tartanak a lakasban, penzt hogy vasaroljak nem adnak, magamnak kell azt is allnom, vagy eszem ami itthon van (cornflakes, keksz, rizs, ures teszta) vagy a napi keresetem elmegy etelre es\vagy hozzavalokra, ha fozni szeretnek magamnak

3. a gyerekek nagyon neveletlenek, fel eve itt vagyok, teljesen levegonek neznek

4. sokkal tobb munka, elfoglaltsagot kernek, mint amit megajanlottak mikor jottem. Napi 3 orarol volt szo, ehhez kepest napi 6 ora minimum, amit a gyerekekkel toltok.. plusz az egyeb napi teendok, amiket az anyuka rendszeresen kioszt..

Amugy a varost es az itteni embereket nagyon szeretem ..

2019. jan. 21. 09:59
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudom hallottál-e róla, de a UK-ban hatalmas probléma a rejtett és a majdnem rabszolgaság...
2019. jan. 21. 14:29
 22/50 A kérdező kommentje:

De ha se szerződés, se megállapodás, semmi nincs, akkor mit görcsölsz??

Közlöd, hogy jövő szombatra repülőjegyed van, úgy döntöttél, hazamész, köszi az eddigieket. Ennyi. Mit problémázol ezen, ha ennyire feketén vagy?

azert gorcsolok, mert ugy volt a nem hivatalos megallapodas, hogy az iskola evben itt vagyok, mert nincs senki mas akire a csalad szamithat, aki felugyeli a gyerekeket, nagyszulok 300 km -re laknak

igy utolso pillanatban nem fog talalni senkit, aki idejonne 3 honapra ennyi penzert, mert tenyleg keveset ad

szoval lelki ismereti szempontbol gorcsolok....

eszak olaszorszag

2019. jan. 21. 14:30
 23/50 anonim ***** válasza:
83%

Akkor van szerződésed, mert a szóbeli megállapodás is szerződés.

Sőt, e-mail-ekben még le is rögzítettétek.

Az is biztos, hogy nekik be kéne jelenteni téged, mint munkavállalót.

Elmehetsz bármelyik hivatalba segítséget kérni, még ki is perelheted az elmaradt órabéredet.

2019. jan. 21. 14:30
 24/50 anonim ***** válasza:
62%

Különben illegálisan vagy akkor ott? Mert be kell jelenteni, hogy ott az állandó lakcímed, ez megtörtént?

Hány éves vagy?

2019. jan. 21. 14:35
 25/50 anonim ***** válasza:
93%

Akkor meg közlöd, hogy szeretnél több pénzt és/vagy ellátást kapni, mert így, hogy magadra kell vásárolnod, nem jössz ki abból a pénzből, amit kapsz.

Elmondhatod azt is, hogy kezdjenek nézelődni, mert legkésőbb a tanév végén hazamész, ha hamarabb találnak valakit, az még jobb.

Másik verzióban simán közlöd, hogy nagymamád született itthon, úgyhogy te hazajössz, de annnnnnnnyira baromira jó fej vagy, hogy nem hagyod őket szarban - de lesznek szívesek elkezdeni mást keresni a helyedre, hogy mihamarabb eljöhess.

2019. jan. 21. 14:36
 26/50 anonim ***** válasza:
88%
Már ne haragudj...de ha ŐK nem teljesítik amit megbeszéltetek, akkor kit érdekel hogy hogyan oldják meg ha eljöttél??
2019. jan. 21. 15:36
 27/50 A kérdező kommentje:

illegals, ha ugy nezzuk

Mert be kell jelenteni, hogy ott az állandó lakcímed, ez megtörtént?

ez egy erdekes kerdes, mert amikor jottem es kellett egy cim az adokartyamhoz (ami kotelezo a tomegkozlekedesi igazolvanyhoz), akkor az anyuka a meroleges utcat adta meg cimnek .. ezt utan apukanak mondtam, hogy hat ide rendeltem valamit es nem ez a cim.. nem ertette o se miert mondta a rossz cimet a felesege, most viszont mar ertem en XD

de nem akarok en ebbol ilyen gondokat, csak elmenni marciusban... mert anyagilag ez igy nem oke nekem, nagyon nem oke

megmondhatom hogy valtoztatni szeretnek, de akkor csak a konfliktus lesz... egyutt lakni egy novel aki neheztel rad es kozben o fizet, az bizony nem konnyu

2019. jan. 21. 15:47
 28/50 anonim ***** válasza:
80%
27: Ez érdekes, mert ugye Magyarországon vinni kell a hivatalba a lakás adásvételi szerződését, amire bejelentesz valakit.
2019. jan. 21. 15:51
 29/50 anonim ***** válasza:
99%
Kérdező, ahogy egyre többet írsz róluk, szerintem ez egy nagyon proli bagázs, mármint a munkáltatóid. Nehogy még Neked legyen lelkifurdalásod. Megveszed a repjegyet, mondjuk két hét múlva indulsz, ezt megmondod nekik, és csá.
2019. jan. 21. 16:09
 30/50 anonim ***** válasza:
18%
Bírom amikor enynire fogalmatlanul kimegy valaki melózni.
2019. jan. 21. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!