Mit tegyek? Nem tudom, mit tegyek, hogy ne hiányozzon ennyire, s hogy képzeljem el az életem anélkül, akit a legjobban szeretek. Hogy lehet elfogadni, hogy már nem szeretnek viszont?
nnanana- nincs itt a világvége!
"van egy kis szabadidőm sirok"
- majdnem jó, csak 's' nélkül tedd (=-írok)
Nagyon sajnálom! Szerintem először sírd ki magad, aztán gondold át,jobb e így hogy nem az oltár előtt hagyott el.
Hagyd a gyógyszereket,és egy hétvégén vonulj el valami nyugodt helyre és felejtsd el a barátaid, barátnőd és volt vőlegényed, ahogy ők is elfelejtettek téged.Idén kezdtél tanítani?
Drága nagymamám aki már nem él, régen adott egy jó tanácsot.
"kicsi lány! Egy férfiért akinek nem kellett a kincs, azért nem érdemes 1 csepp könnyet sem ejteni."
Mennyire igaza van, pedig vagy 30 éve mondta. Én ehhez tartom magam, és mindig hamar túl voltam a bánaton.
Szerintem te is fogadd meg nagymamám tanácsát. Nem érdemes olyan ember után sírni akinek nem te voltál a kincse.. Hidd el, lesz olyan férfi akinek a világot jelented majd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!