Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 24 évesen még itthon lakok,...

24 évesen még itthon lakok, viszont sokan nyomasztanak azzal, hogy költöznöm kéne, csak nem nagyon van miből. Mi a jó megoldás?

Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok. Lassan egy éve végeztem az egyetemen. Dolgoztam utána, viszont jött sajnos egy munkanélküli időszak a nyáron-ősszel. Most újra dolgozok, de nem keresek túl sokat. Az utóbbi időben sokan kérdezik hogy még hogyhogy a szülőkkel lakok? Már elkezdtem magam szégyellni emiatt, hiszen ebben a korban sokan különköltöztek. Egy vidéki megyeszékhelyen élek, ide jártam egyetemre, és jelenleg is itt a városban dolgozok. Nem látom értelmét, hogy elköltözzek a város másik felébe albérletbe. Pénzem nem is nagyon maradna. A kevéske fizetésem nagy része elmenne a rezsire. Szüleim azt mondják gyűjtögessek egyelőre, aztán majd költözök. Jó a kapcsolatom a szüleimmel, nem kezelnek gyerekként. Itthon is segítek nekik amiben tudok, szóval az estéim se fekvéssel telnek ha hazaérek. Viszont egyre nyomasztóbb hogy munkahelyen, vagy ismerősöktől is megkapom,hogy költözni kéne lassan. Unokatestvérem 2 évvel fiatalabb nálam, neki a szülei vettek egy lakást, így egyedül lakik, tőle is hallgatom, hogy milyen jó úgy, de nekünk nincs pénzünk lakást venni. Barátommal még nem tartunk ott, hogy összeköltözzünk, ráadásul jövőre lehet külföldön fog dolgozni, tehát értelme nem lenne a közös albérletnek. Szerintetek mi a jó megoldás?
2018. dec. 8. 14:28
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Minek adsz mások véleményére?

Főleg olyanokéra,akiknek jobb nálad?(saját lakást vettek neki).

Én eleve nem is értem mások honnan veszik a bátorságot,hogy beleszóljanak mások életébe.

Az kifejezetten dühítő,ha valaki alápakolnak mindent és ő osztja az észt.

Másik kategória,aki bár anyagilag nem áll jól,mégis megakarja mutatni,hogy mennyire önálló,és inkább nyomorog egy albérletben,és ha te nem ezt csinálod,akkor irigy rád.

Neked kell tudni neked mi az utad,nem másoknak.

Jó lenne,ha ezt az alapszabályt mindenki felfogná.

2019. ápr. 14. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!