A sógornőm jogosan várná el, hogy kifizessük a lánya tönkrement telefonját?
Mielőtt átjöttek, direkt figyelmeztettük őket, hogy kütyüket vagy ne hozzanak vagy olyan biztonságos helyen hagyják, hogy a legkisebb fiunk ne férjen hozzá, mert mindent szétszerel, szétszed. Ők azt mondták, hogy persze, megértették. Mikor megérkeztek, akkor is a lelkükre kötöttem, hogy okos cuccokat biztonságos helyen tartani, mert a szerelőnk igen kreatív. Azt hittem, tényleg minden rendben lesz. A vacsora végén viszont a lányuk elkezdett dühöngeni, hogy a fiunk tönkretette a telefonját, amit a mosdóban hagyott... A sógornőm meg most elvárná, hogy kifizessük nekik a kárt (kb 180000Ft). Én nem érzem jogosnak ezt, de a férjem családja húzgálja a száját és az anyósom is telefonált, hogy ugye csak valami félreértés, hogy nem fizetünk.
Ilyen esetben mégis mit kellene tennünk?
Ilyen körülmények között egyetlen egy Forintot sem fizetnék.
Miért is nem szólt a 16 éve lányka? Mert nagyon jól tudta, hogy az ő sara a történet. Triplán. Titokban vitte el a drága telefont, majd nem hagyta ott ahol a többiek biztonságban, plusz a mosdóban felejtette.
leszedte a hátlapot, kiszedte az aksit és a sim kártyát valamint lefeszítette az oldalsó borítást és széttörte a kijelzőjét.
Ez egy ekkora gyereknek nem fél perc. Hol voltatok addig?
Hát, nem tudom, mindkét fél hibás itt, mondjuk az biztos, hogy hozzátok tuti nem mennék vendégségbe. :D
Jó hogy nem már egy széf van a bejáratnál, és oda kell minden értéket bepakkolni, és majd induláskor visszakapják őket. És egy telefonnál még nem is maga a készülék a legnagyobb gond, hanem az elvesztett telefonszámok, SMSek, képek, adatok stb.
Én szerintem nem kifogás az, hogy autista a gyereked, ha mindent szétszed, akkor figyelni kell rá.
56-os, miért is hívod kötözködőnek a másik embert? :D Mert van véleménye ami neked nem tetszik?
Csak elmondta hogy ha autista a gyerek és tudják hogy bármit képes szétszedni, ami fel kelti a figyelmét akkor miért nem lett rá jobban figyelve. Miért nem ültek be mindannyian pl a nappaliba, ahol a gyerek is játszhat?
Hm? Tán nem gondolhatja azt a másik kommentelő hogy fele fele arányban kellene fizetni? Ha ő kötözködik akkor te is. Nem unod még? :D
Amugy... Készülékbiztositás? Vagy.. felelösségbiztositás?
Már bocsánat, de én vidéken élek egy "szaros vályogházban" de/és nem telik kétszázezres telefonra, meg gazdag rokonokra, de pont ezért van biztositás kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!