A sógornőm jogosan várná el, hogy kifizessük a lánya tönkrement telefonját?
Mielőtt átjöttek, direkt figyelmeztettük őket, hogy kütyüket vagy ne hozzanak vagy olyan biztonságos helyen hagyják, hogy a legkisebb fiunk ne férjen hozzá, mert mindent szétszerel, szétszed. Ők azt mondták, hogy persze, megértették. Mikor megérkeztek, akkor is a lelkükre kötöttem, hogy okos cuccokat biztonságos helyen tartani, mert a szerelőnk igen kreatív. Azt hittem, tényleg minden rendben lesz. A vacsora végén viszont a lányuk elkezdett dühöngeni, hogy a fiunk tönkretette a telefonját, amit a mosdóban hagyott... A sógornőm meg most elvárná, hogy kifizessük nekik a kárt (kb 180000Ft). Én nem érzem jogosnak ezt, de a férjem családja húzgálja a száját és az anyósom is telefonált, hogy ugye csak valami félreértés, hogy nem fizetünk.
Ilyen esetben mégis mit kellene tennünk?
- Vigyázz jön a kanyar!
-Oké.
-Vigyázz jön a kanyar!
-Értem!
CSATT!!
-MÉÉ NEM SZÓTÁ HOGY JÖN A KARNYAR!?
Ha ilyen a gyerek,akkor nem lehet soha felügyelet nélkül hagynpd, mert
önveszélyes is./hajcsatt konnektornba
stb./
Autista és autista között ég és föld a különbség és ha egy anya is képes saját magát felemelni, míg a másik autista gyereket nevelőt leszólja, az rohadjon meg úgy, ahogy van.
Nem, nem fizetnék, sőt, én nem is követelném tőled.
És ha mondjuk barátokhoz megy vendégségbe a gyerek, dugják el az összes elektronikai cuccokat, nehogy szétszerelje?
Jobban kellett volna vigyáznotok rá, mit csinál, de a lány is odafigyelhetett volna a telefonjára.
Szerintem a felét azért illene kifizetni, és elnézést kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!