Hogyan büntessek meg egy tolvajt?
Milyen tanácsokat adtok??
Nem szabad verni a gyerekeket, mert jogaik vannak az ilyen taknyoknak is.
Szóval nem szabad ütni....
...esetleg rúgni?!
Ha az a cél, hogy nyugtod legyen: költözz el, mert otthon látod, hogy milyenek az életfeltételek...
Ha az a cél, hogy ne lopkodjon a tesód: vidd pszichológushoz.
Ha az a cél, hogy bosszút állj: ez ne legyen a cél, csak olaj lenne a tűzre, ha te büntetnéd meg. Bünteti őt még eleget az élet, ha így folytatja.
Ha az a cél, hogy büntetést kapjon: jelentsd fel.
Első vagyok, félreérthető voltam, nem konkrét pénzhamisításra gondoltam, hanem én egyszer ajándékba csináltam olyan bankjegyeket, amiken ismerősöm feje volt. Ilyen netes sablon alapján, ilyesmire gondoltam, hátha a hülye nem nézi és fizetne vele a és jól kiröhögik.
A helyedben amúgy sos új kártyát csináltatnék, de neki nem mondanám, a régit továbbra is megtartanám kamuként (de asszem le is lehet tiltani a netes fizetési lehetőséget).
Ezen a gyereken, ha igaz, minden, amit leírsz, a beszéd nem segít. Max szakértő. De inkább két büdös nagy pofon minden ellopott száz forintért cserébe! Fognám az összes cuccát és b .sz. nám ki az udvarra, a telefont lezárolnám, wifin blokkolnám. De végső soron elhúznék otthonról, mert ez nem normális!!! Szüleid is milyenek,már ne haragudj, de nagy marhák!!!
Lehet, hogy csak simán gyökér, lehet, hogy kleptomániás, azaz kényszert érez rá. (mint a fuldoklónak a friss oxigén)
Mindenesetre el kéne vinni pszichológushoz, a szülőkkel együtt, mert az azért durva, hogy ennyire leszrják a saját gyereküket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!