Hogyan büntessek meg egy tolvajt?
"akkor nagyon megharagszol rá."
Juj de durva :D :D :D :D én aztán összecsinálnám magam egy ilyenre, főleg 6 éves koromban.
Nem életszerű a történet - tesóka lop meg feltör dolgokat, anyu apu a szemét forgatja és nem tesz semmit. Aha.
Mert kezelhetetlen. Még az iskolából is kirúgták, most kezdett szeptemberben egy másikat, reggel elmegy, de nem suliba, mert a tanár telefonál, hogy nincs ott. Meg vásárlás közben eltűnik direkt, amikor valamire azt mondják ,hogy nem kapja meg, aztán a bemondón kell kerestetni.
Most én mit csináljak vele,komolyan? Nem normális
Ez egy kicsit durva lesz, de kipróbálhatod.
Vedd ki a cipőfűzőt a cipőjéből és tedd a sapkájába. Hagyd hogy keresse, aztán majd ebből rájön, hogy nem szabad a más cuccához nyúlnia.
XD
ha az én gyerekem ezt másodszor is eljátszaná, megvárnám kint a kocsiban :D mit több, még messzebb is parkolnék, hogy ne találjon meg. 16 éves és ugráltatja az egész családot XD ész megáll!
visszakézből egy pofon esetleg?
vagy simán minden alkalommal a rendőrség kihívása? (mármint h jöjjenek ki hogy tolvajt fogtam)
a legapróbb dolgoknál is.
de az elköltözés lenne a legjobb megoldás amennyiben van rá lehetőség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!