Hogyan büntessek meg egy tolvajt?
De ő lopkod, ez biztos.
pl. a bankkártyámról eltűnt pénz egy online játékra "ment", csak az adatokat is honnan tudja? xD
meg volt,hogy csak egy 200-ast hagytam a pénztárcámban, aztán eltűnt. És a nadrágzsebből látszott a formája, szóltam neki, le tagadta. mondtam hogy akkor mutassa meg...erre 10 perccel később megmutatott valami 3 szög formát :D
A tolvaj az tolvaj és az is marad.
Egy 100%-os megoldás van (mivel testvérről van szó), ha tökéletesen zársz mindent.
Semmi más nem használ. Az ilyenre nem lehet sem szép szóval sem erőszakkal sem a törvénnyel való fenyegetéssel hatni.
Mindent tökéletesen zárni előle. Akkor máshová megy majd lopni, mivel keresi majd a könnyebbik utat.
Nem lehet vele beszélgetni sem. Csak a pénz ,pénz meg mit vesz magának duma.
Az a baj,hogy a zárakat is feltöri.
"a bankkártyámról eltűnt pénz egy online játékra "ment", csak az adatokat is honnan tudja? xD"
Hát honnan... Tőled! Felnőtt ember létedre legalább a bankkártyád adatait védhetnéd. Változtasd meg a PIN-kódot most rögtön!
"Akkor máshová megy majd lopni, mivel keresi majd a könnyebbik utat."
Az még nagyobb baj lesz...
Pszichológushoz kéne vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!