Mit tegyek, hogy ne így büntessék a szülei?
Ha még tinik lennétek, megérteném, de így, hogy 18 vagy ő meg gondolom vagy ugyanennyi vagy több .. hááát .. vicces.
Mégis tovább gondolom a dolgokat:
Nyelviskolában tanul? Mert, ha a szülők fizetik a nem kis összeget, még megértem.
Főiskolás? Akkor pedig előfordul, hogy nem mindegy úgy alakul, ahogy a szülő elképzeli..
Éld túl, majd lesz jobb is!
Attól, h nem akar továbbtanulni vele, még a nyelvtudás fontos, a spanyol pláne olyan nyelv, amit lehet hasznosítani a későbbiekben. Míg ingyen (a közoktatás keretein belül) tanulhatja, addig kéne kihasználni a lehetőséget és elsajátítania.
Tudom, ez nagyon kioktatósan hangzik, de én már sajnos rájöttem, h nem érdemes úgy szelektálni a tárgyak között, h ááá, ez nekem úgysem kell, nem is foglalkozom vele, mert nagyon nem tudhatod, h az eredeti terved bejön -e, és a későbbiekben nem kell -e még teljesen mást tanulnod, mással foglalkoznod.
Szóval ebből a szempontból megértem, hogy a szülei nem örülnek, azt is, h ezzel próbálják tanulásra bírni a srácot, kérdés, h ez tényleg ösztönzi -e...
Egyébként egy próbát megér, h te aludj ott náluk, ha szeretnek a szülei, nem hinném, h kidobnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!