Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magyarországon még van olyan...

Magyarországon még van olyan nézet, hogy a nőknek nem szabadna továbbtanulniuk? (ne számítsuk ide a szektásokat)

Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 10:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

És annak való-e szavazti jog, aki nem alapján döntené el melyik ember mennyire értelmes, mire érdemes, mire nem.

Ostoba hímsoviniszta mikrofarok vagy, az van :) Nulla intelligenciával. Ezt nem lehet szebben megfogalmazni.

Ahogy azt sem, hogy valószínűleg magányosan fogsz megpusztulni még 10X ekkora gyűlölettel a lelkedben a nők iránt. Amúgy gondolhatod hogy nekünk aztán mindegy, nem mi vagyunk boldogtalan érzelminyomorékok, hanem te.

2018. nov. 6. 19:52
 32/33 anonim ***** válasza:
Én vidéki kis falvakban, főleg idősebb korosztálytól hallottam ezt mostanában (értsük ez alatt mondjuk az elmúlt 10 évet). Megkaptam 20 évesen, hogy kínos, hogy nincs komoly udvarlóm, pedig már rég házasnak kellene lennem gyerekkel és úgysem lesz szükségem az egyetemre :D.
2018. nov. 19. 23:54
 33/33 anonim ***** válasza:
Szerencsére semmi ilyet nem tapasztaltam, mint akik válaszoltak. Igaz, mi nagyon felvilágosult, polgári család vagyunk, a férfiak is. Egyikük se volt olyan komplexusos, mint itt az egyik válaszoló. Ha valaki egyetemre ment, a komplett család örvendett és tolta bele a pénzt mindenki, kérdés nélkül. Ennyit tesz, ha valaki polgárosodott, felvilágosult családban nő fel és nem a leszakadt putriban.
2021. jún. 19. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!