Mit csinálhatnék vele? Nekem ebből elegem van. Ez nem gáz? Ti mit tennétek?
A pasim egyre igénytelenebb, ittvolt nálam hétfőn és büdös volt izzadság szagú.
Ez olyan kiábrándító én szoltam neki, és aztmondta nem telik ne deora. Haggyuk már, van 2 teloja, 2 gépe...
és folyton azt fújja hogy ő csóró meg szegény. De ez nemigaz!!!! Teljesen normálisan él.
20 éves. Simán melózhatna nyáron, de inkábbsajnáltatja magát, nemértem miért nem megy el dolgozni, semmit nem csinál otthon se. És sír hogy nincsen pénze.
És már kb 3éve nem vett magának őj polót meg nadrágot. Annyira elegem van ebből, olyan igénytelen
"De nem is érdekli, nem is akar nekem szerintem tetszeni."
Pontosan jól látod a dolgot. Aki szereti a másikat az igyekszik mindig tetszeni.
Nekem is volt igénytelen barátom, aki az első 1-2 hónapban igényes volt, jó illatú. Na ahogy elbízta magát, olyan szinten igénytelen lett, hogy szégyen volt vele kimenni az utcára. Hosszú haja zsírosan lógott, a ruhája koszos volt. Nagyon ciki volt.
Szerintem csinálj valamit mert ha így marad, még rólad is azt fogják gondolni a környezetedben, hogy "Na ez a lány is jó igénytelen, ha ilyen igénytelen pasival együtt tud lenni. Még fiatal vagy, most alakítod ki a képet magadról, és mások is látják milyen vagy. Egyszer szégyellni fogod, hogy egy ilyen gáz pasival jártál,aztán még az is lehet, hogy már most rajtad nevetnek a "barátaid".
Szóval erre azért figyelj oda.
És biztos vagyok benne, hogy találsz nála százszor különbet, ahogy ezt az egyik hozzászóló is írta. Te ennél többet érdemelsz.
Ha még be is ismeri, hogy világ életében lusta volt, szerinted mi kell neki, hogy ne legyen az? Ez a faszi egy tipikus luzer.
33/l
Hát ne haragudj meg de ha az én pasim büdös lenne, én ugy bezavarnám tusolni a fürdőszobába mint a huzat! Én bizony szová tenném, ez nemcsak az ő szégyene ha büdös hanem a tied is amiért ezek után megöleled és megpuszilod, tudod ezzel téged is leminősit!
Mondd meg neki, hogy büdös vagy és erős a szagod ami engem zavar, nem neked lesz kellemetlen hanem neki! És igen nagyon kiábránditó ha valaki igénytelen, ugyhogy legyen csak felháborodva, fulladjon meg akkor a saját büdösségébe de ne te szagoljad!
És ruhát se vesz magának 3 éve hát ne haragudj nem lehet egy magára valamit is adó pasi, aki azon törekszik hogy jol nézzen ki és megtudjon jelenni valaki!
Döntsd el te! Egyedül akarsz lenni és keresni egy igényes pasit, vagy egy büzös borz munkakerülő társaságában!
dobd ki ezt az igénytelen disznót, találsz tőle sokkal jobbat, fiatal vagy még, hogy ilyen okádékokra pazarold az energiád, életedet. de ha idősebb lennél is ezt tanácsolnám, inkább egyedül, mint egy ilyen fazonnal.
amúgy nem értem, miért félsz attól, hogy nem találsz rendes fiút, azt meg pláne nem, miért gondolod, hogy unatkozni fogsz, ha nem lesz barátod egy ideig. ott vannak a barátnők, velük is jól érezheted magad.
azt elképzelhetőnek tartom, hogy büdös hónaljszaga van a dezodorálás ellenére is pár óra után, mert én is tapasztaltam már a környezetemeben (kolléga), hogy vannak ilyenek. az az oka, hogy szőrös a hónaljuk, meg hogy spray-t használnak. mondd meg neki, hogy szőrtelenítsen, és golyós dezodort használjon, akkor nem lesz ilyen szaga.
ja, és nincs mindenkinek lábszaga! ha kívül-belül valódi bőr cipőt hord valaki, és tiszta, 60 fokon mosott zoknit, akkor nincs. de sokaknak még akkor sem büdösödik, ha műbőr cipő van rajta.
lehet, hogy nincs tisztában ezekkel a dolgokkal, mint szőrtelenség, golyós dezodor, stb., de akkor sincs mentség az ilyen nagyfokú igénytelenségre, szájszagra, meg hogy tőled a maximumot várja el.
munkát most nagyon nehéz találni mindenkinek, ezért ne szidd a fejét.
Szőrtelenít!
Borotválja a hónalját és amióta együtt vagyunk és megbeszéltük ezt, azóta a mellkasát meg odalent is.
Golyós dezodort nem használ csak AXE spray-ket.
De szokott jó illata is lenni.
Mindenesetre tegnap jól kiosztottam teloba hogy 1.szedje össze magát 2.legyen igényesebb. És remélem észhez tér.
És rátettem... hát nemtudom... ezek után hogy alakulnak a dolgok.
Ja, szájszaga csak alvás után van, ezt nem irtam oda.
És ma d.u. végre elmegy önszántából fodrászhoz és végre rövid lesz a haja.
Meg borotválkozik, maximum 2napos borostája szokott lenni
Nincs baj.Bekockult. Szerelmes vagy. majd megváltás lesz ha elkezd odafingani. :D:D
Na jó. Tegyük félre a viccet. Nem basztatni akartalak. De az a mondás, hogy " olyan büdös a szád, hogy megváltás lenne ha finganál" ezt nem hagyhattam ki. :)
Vegyél neki egy Csokis axe szettet azt szeretni fogja
Ha nem jön be akkor küld el haza, majd rájön hogy hogy is megy ez, és nem lesz malacka a hóna alatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!