Mit csinálhatnék vele? Nekem ebből elegem van. Ez nem gáz? Ti mit tennétek?
A pasim egyre igénytelenebb, ittvolt nálam hétfőn és büdös volt izzadság szagú.
Ez olyan kiábrándító én szoltam neki, és aztmondta nem telik ne deora. Haggyuk már, van 2 teloja, 2 gépe...
és folyton azt fújja hogy ő csóró meg szegény. De ez nemigaz!!!! Teljesen normálisan él.
20 éves. Simán melózhatna nyáron, de inkábbsajnáltatja magát, nemértem miért nem megy el dolgozni, semmit nem csinál otthon se. És sír hogy nincsen pénze.
És már kb 3éve nem vett magának őj polót meg nadrágot. Annyira elegem van ebből, olyan igénytelen
Mi online nem tudjuk megváltoztatni az igénytelen hapsidat.
Állj a sarkadra, mit gondolsz mi változik attól, hogy itt megkérdezed? Te is lusta vagy.
d,jpt
L
Nem derült ki h te hány éves vagy, nyilván fiatalabb, jócskán találsz olyan pasikat akik jobban megbecsülnének.
Egy ilyen emberrel felesleges kapcsolatban élni.
22/F
aztmondta felimserte magában a hibákat, meghogy ő világ életében lusta volt...
De könyörgöm, hogy lehet egy ember ennyire birka???? Miért nem lép valamerre hogy normálisabb legyen??? Ez bolond???
Mondom neki az a vélod hogy kiábrádnuljak erre Ő:"ja te ennyitől kiábrándulsz...az szép"
Hát basszus.
Amugy 17vagyok, 8hónapja járunk.
De félek lépni. TOTÁL KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE, ÚGY FÉLEK, SÍRNI TUDNÉK ÉS FUTNI KI A VILÁGBÓL, UGYÉRZEM SENKI SEM ÉRT MEG. ÉN SOSEM LESZEK BOLDOG, HA SZAKÍTOK VELE, AKKORMEG SENKIT SE FOGOK TALÁLNI. NEKEM CSAK A LÚZEREK JUTNAK. MEG AKAROK HALNI:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!