Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálhatnék vele? Nekem...

Mit csinálhatnék vele? Nekem ebből elegem van. Ez nem gáz? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

A pasim egyre igénytelenebb, ittvolt nálam hétfőn és büdös volt izzadság szagú.

Ez olyan kiábrándító én szoltam neki, és aztmondta nem telik ne deora. Haggyuk már, van 2 teloja, 2 gépe...

és folyton azt fújja hogy ő csóró meg szegény. De ez nemigaz!!!! Teljesen normálisan él.

20 éves. Simán melózhatna nyáron, de inkábbsajnáltatja magát, nemértem miért nem megy el dolgozni, semmit nem csinál otthon se. És sír hogy nincsen pénze.

És már kb 3éve nem vett magának őj polót meg nadrágot. Annyira elegem van ebből, olyan igénytelen

2010. jún. 23. 22:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
78%

Mi online nem tudjuk megváltoztatni az igénytelen hapsidat.

Állj a sarkadra, mit gondolsz mi változik attól, hogy itt megkérdezed? Te is lusta vagy.

d,jpt

L

2010. jún. 23. 22:51
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudja ezt Ő valahol, csak mégsem akar tenni ellene. Kérdezd meg, hogy esetleg van-e valamilyen problémája, amit Neked még nem, vagy nem szívesen mond el. De ha nem tud alapvető kérdésekre válaszolni, akkor... Hát, megéri vele maradnod? Milyen az a 20 éves fiú, aki nem tud normálisan válaszolni? Vagy aki nem talál magyarázatot az ilyenre? És egészséges. Mentálisan, fizikailag, mindenhogy.
2010. jún. 23. 22:52
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
ha ez 1-2 hete van, akkor ki kellene deríteni, hogy miért, bár azt is írtad, hogy 3 éve nem vett új ruhát... háááát elég igénytelennek hangzik.
2010. jún. 23. 22:55
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Senki ne a másikért legyen igényes magára,hanem saját magáért.Vagy ha kiszeretek a férjemből,akkor elhanyagolhatom magam?Legyek büdös szájszagos és igénytelen lusta?Ááááh,ne pazarold a drága fiatalságodat egy ilyen alakra!
2010. jún. 23. 22:58
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem derült ki h te hány éves vagy, nyilván fiatalabb, jócskán találsz olyan pasikat akik jobban megbecsülnének.

Egy ilyen emberrel felesleges kapcsolatban élni.

22/F

2010. jún. 23. 23:07
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
húú Szerintem menekülj amig tudsz fiatal vagy nemtudom mióta vagytok együtt de ne maradj vele, énis benne ragadtam egy ilyen kapcsolatban pedig ott még a fiú nem is igénytelen meg semmi sőt sokat is ad magára csak lusta munka meg jövötervezés terén. És ez is elég nagy probléma nemhogy még igénytelenség is. Én azért nem lépek ki mert sok minden összeköt minket régóta vagyunk együtt, de ti még fiatalok vagytok, válts
2010. jún. 23. 23:16
 17/29 A kérdező kommentje:

aztmondta felimserte magában a hibákat, meghogy ő világ életében lusta volt...

De könyörgöm, hogy lehet egy ember ennyire birka???? Miért nem lép valamerre hogy normálisabb legyen??? Ez bolond???

Mondom neki az a vélod hogy kiábrádnuljak erre Ő:"ja te ennyitől kiábrándulsz...az szép"

Hát basszus.

Amugy 17vagyok, 8hónapja járunk.

De félek lépni. TOTÁL KÉTSÉGBE VAGYOK ESVE, ÚGY FÉLEK, SÍRNI TUDNÉK ÉS FUTNI KI A VILÁGBÓL, UGYÉRZEM SENKI SEM ÉRT MEG. ÉN SOSEM LESZEK BOLDOG, HA SZAKÍTOK VELE, AKKORMEG SENKIT SE FOGOK TALÁLNI. NEKEM CSAK A LÚZEREK JUTNAK. MEG AKAROK HALNI:(

2010. jún. 23. 23:21
 18/29 A kérdező kommentje:
Egyszerűen össze vagyok zavarodva, így sem vagyok boldog, de úgysem lennék az ha szakítanék vele... mert 1. folyton csak béna pasikkal jártam, akik normálisnak tüntek 2.beleuntam a keresgélésbe 3.megölne az unalom 4.félek a magyánytól :(
2010. jún. 23. 23:23
 19/29 anonim ***** válasza:
90%
Akkor ne szakíts. Szagold tovább a pasid száj/hónalj/lábszagát. De akkor ne panaszkodj.
2010. jún. 24. 00:58
 20/29 anonim ***** válasza:
ez a pasi nem tisztel téged, és ez csak rosszabb lesz. Ráadásul igénytelen is.
2010. jún. 24. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!