Jogosan érzem magam megbántva?
Kora reggel óta sütök.főzők a szüleimnek akik ma értek haza.csináltam leves,többféle főételt körettel+ desszertet,de amint ebédhez került a sor minden leszóltak,fikáztak,és inkább vajas kenyeret ettek kolbásszal.rengeteg ételem maradt,és nem sóztam el,nem fűszereztem túl semmi,tesómék is és a barátom is evett belőle,sőt mikor még főtt a leves kérdeztem,hogy ne tegyek e még bele valamit és azt mondta h ez így tökéletes.
a szüleim nem fogyóznak,nincs betegségük,szval semmi okuk arra,hogy ne legyen nekik megfelelő az étel.akkor mégis miért ilyenek?
17/L
nem szeretném magam dícsérni,de én úgy lettem mindig is nevelve h becsülni kell az ételt.ezért nem is értem.
na jó előbb megkóstoltam a krumpli kicsit sós lett,de volt még rizs és 2 féle saláta+ savanyúság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!