Hány éves korodban kértek meg a szüleid, hogy költözz el otthonról?
Engem nem kellett megkérni.
Mentem magamtól 18 évesen.
Olyan "jó" volt a családi légkör, hogy még egy putriban is jobban éreztem magam.
Ilyet sosem kértek volna tőlem, hogy menjek el. Sosem éreztem, hogy a terhükre lennék.
Azt nem tartom egészségesnek, hogy egy huszonéves pár szülőkkel lakik, általában ezzel csak gondok szoktak lenni.
Egyébként 20 éves koromban költöztem, most vagyok 25.
Bocsi, lemaradt, hogy hány éves leszek: 25.
Még annyit hozzáfűznék, hogy ha van párunk, sztem nagyon nem egészséges s a szülőkkel együtt lakni, valaki nagyon azt ecsetelte, hogy nem alkalmazkodnak a fiatalok, meg nem tisztelik a szülőket. Itt nem csak ez a probléma, hanem az, hogy a szülő észre sem veszi és gyerekként kezeli a felnőtt lányát/fiát és mindenbe beszeszól, okoskodik. Főleg, ha még gyerek is van. Persze, abból a szempontból jó, hogy tudnak rá vigyázni, de pl. amikor az én lányom megszületett, én egyetlen napig nem bírtam elviselni a családot, mert azonnal elkezdtek minősíteni és hisztériázni, pedig semmit nem csináltunk rosszul. Haza is zavartuk őket. Mindenkinek megvan a saját élete, jobb távolról szeretni egymást, mint (a generációs különbségekből adódóan) közelről gyűlölni.
Nos akkor itt az elsö szülökkel élö pár!
Mit is mondjak, nagyon nehéz. Nna nem miattunk szerencsére. Faterom egy alkesz állat, és mindenki gyülöli. Elöbb utóbb úgyis el fogunk költözni, mert 28 hetes terhes vagyok, és nem akarom, hogy a gyermekem így nöjön fel mint én, hogy mindennap ezt a részeget lássa. Anyuval nincs semmi probléma és húgommal sem, jól kijövünk. Anyu és párom dolgozik, enyém meg a háztartás. Ezt meg is beszéltük és jó így egyelöre. Anyu nem akarná hogy elmenjünk mert ö is és mi is anyagilag csödbe mennénk mivel csak anyu és párom dolgozik a családból. Ez így édeskevés...
Fatert leszámítva jó lenne.
22/L
Én elhatároztam, hogy 22 évesen menni fogok. Addigra fogok diplomázni , remélhetőleg akkor már lesz állásom is, tehát 22 évesen különköltözöm. Szülőkkel- párral együtt lakni, szerintem sose jó.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!