Hogyan viselkedsz az anyósoddal, ha ő a tudtodra adja, hogy nem kedvel?
7 éves ismerem a fiát, 5,5 éve élünk együtt és van egy 4 éves közös gyermekünk. Az anyja kezdettől fogva nem kedvel. Nem mondom, hogy túlzottan érdekel. Csak az unokája issza meg a levét. Mikor még pár hónapos volt a kislány, alig-alig látogatta. Ajándékot sosem vett neki, sőt azt is visszahallottam, hogy letagadta.
Mióta a kislányom ovis, egyszer hozta el az oviból. Egy idegent kell megkérnem, hogy vigyázzon rá ha én és a férjem dolgozunk, mert ő nem hajlandó elhozni.
Többször megkértük, mindig anyukámat hívta, hogy ő menjen el érte.
A fiát ellenem uszítja, sokszor hazudott neki, hogy megcsalom. Ha az anyagiak engedik, jövő nyáron összeházasodunk. Szívem szerint meg sem hívnám, de mivel a fia lesz a férjem, így "kötelező.
Ti hogy viselkednétek a helyemben? Próbálom levegőnek nézni, sosem hívom fel, ha nem muszáj nemis beszélek vele ha egy légtérben vagyunk.
28N
Nálunk az én anyám az "anyós". A gyermekünket két év alatt 10 percre látta... köpdös, fujjol, mocskolódik, rágalmaz, ha számonkérem érte, üvölt.
Na el is felejtheti egy életre, hogy neki unokája van.
Hát én is levegőnek venném.. és nem hagynám, hogy elrontsa az életünk. A gyerekeimet se bíznám rá. Esküvőre hívjátok meg, de nem kell belőle nagy ügyet keríteni.
Amúgy azt nem értem, amikor a pasas nem áll ki a párja mellett és hatni tud rá az anyós.. Remélem, nálatok nincs így.
Szerintem ilyenkor tényleg csak az a megoldás, ha úgy élsz, mintha nem létezne, és a párodnak is egyik fülén be, a másikon ki, amikor hablatyol. De ha találkoztok, akkor legyél illedelmes, hogy ne tudjon mibe belekötni. De amúgy tényleg le kell sz@rni.
Köszönöm. Látom, nem vagyok egyedül.
Párom egyke, tehát az anyósnak nem lesz unokája, ha a mi lánykánkat nem fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!