Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedsz az anyósodda...

Hogyan viselkedsz az anyósoddal, ha ő a tudtodra adja, hogy nem kedvel?

Figyelt kérdés

7 éves ismerem a fiát, 5,5 éve élünk együtt és van egy 4 éves közös gyermekünk. Az anyja kezdettől fogva nem kedvel. Nem mondom, hogy túlzottan érdekel. Csak az unokája issza meg a levét. Mikor még pár hónapos volt a kislány, alig-alig látogatta. Ajándékot sosem vett neki, sőt azt is visszahallottam, hogy letagadta.

Mióta a kislányom ovis, egyszer hozta el az oviból. Egy idegent kell megkérnem, hogy vigyázzon rá ha én és a férjem dolgozunk, mert ő nem hajlandó elhozni.

Többször megkértük, mindig anyukámat hívta, hogy ő menjen el érte.

A fiát ellenem uszítja, sokszor hazudott neki, hogy megcsalom. Ha az anyagiak engedik, jövő nyáron összeházasodunk. Szívem szerint meg sem hívnám, de mivel a fia lesz a férjem, így "kötelező.

Ti hogy viselkednétek a helyemben? Próbálom levegőnek nézni, sosem hívom fel, ha nem muszáj nemis beszélek vele ha egy légtérben vagyunk.

28N

2010. jún. 21. 23:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nálunk az én anyám az "anyós". A gyermekünket két év alatt 10 percre látta... köpdös, fujjol, mocskolódik, rágalmaz, ha számonkérem érte, üvölt.

Na el is felejtheti egy életre, hogy neki unokája van.

2010. jún. 22. 05:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát én is levegőnek venném.. és nem hagynám, hogy elrontsa az életünk. A gyerekeimet se bíznám rá. Esküvőre hívjátok meg, de nem kell belőle nagy ügyet keríteni.

Amúgy azt nem értem, amikor a pasas nem áll ki a párja mellett és hatni tud rá az anyós.. Remélem, nálatok nincs így.

Szerintem ilyenkor tényleg csak az a megoldás, ha úgy élsz, mintha nem létezne, és a párodnak is egyik fülén be, a másikon ki, amikor hablatyol. De ha találkoztok, akkor legyél illedelmes, hogy ne tudjon mibe belekötni. De amúgy tényleg le kell sz@rni.

2010. jún. 22. 07:03
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Látom, nem vagyok egyedül.

Párom egyke, tehát az anyósnak nem lesz unokája, ha a mi lánykánkat nem fogadja el.

2010. jún. 22. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!