Szerintetek rossz vagyok?
Figyelt kérdés
anyám szerint meg élet társa szerint gonosz vagyok meg rossz semmire nem vagyok használható ..
Pedig Van egy tesóm ő lány nagyon nagyon szeretem mindent megteszek neki és megvédem úgy gondolom nem kéne még 16 évesen dolgoznom.. középsuliba járok összegébe 3,5 az átlagom nem nagyon csinálok semmi olyat ami rossz lenne olyanért is én kapok amiről nem is tehetek.. próbálok segíteni mimnél több embernek. de most is ellökött az akin segíteni szerettem volna.. mert olyan szomorú volt.. anyámtól sokszor hallom.. bár csak meg se szült volna stb meg hogy rossz vagyok meg utál ,... azon gondolkozom kivetem magam egy autó elé.. talán akkor jobb lesz a világ ?
2010. jún. 21. 19:48
21/30 anonim válasza:
Hát ha ez van ami leírtál nem hiszem hogy ezért utálnának és egy anya sosem mond ilyet h bár csak meg se szült volna. Mondjuk ezen én is úgy kiborulnék és megkérdőjelezném az őszinte szeretetét. De ez csak az én véleményem. Az öngyilkossáb pedig erre nem megoldás. Ne tegyél semmi meggondoltatlan dolgot.
22/30 A kérdező kommentje:
és minden nap csak a fájdalmat kapom..semmi mást..ma is.. tegnap. is
2010. jún. 23. 18:43
23/30 anonim válasza:
Komolyan mindjárt bőgök...Az előbb megkaptam, hogy hogy tudtam 16évesen szülni.Most 32 vagyok, a fiam veled egyidős,de soha soha nem tudnám így megbántani, sem megütni.Ismeretlenül kérlek verd ki a fejedből az öngyilkosságot, menj,szaladj, kérj segítséget bárkitől!Rokon,alapítványok, gyámhatóság, bármi.Az életet pedig az nem érdemli meg, aki a saját gyermekével ezt teszi!!!
24/30 A kérdező kommentje:
még 1 kérdés.. az emberek mért szeretik bántani a másikat ?
2010. jún. 23. 20:20
25/30 anonim válasza:
Nem szeretik,csak a saját elcseszett életüket nem tudják elrendezni, és másokon töltik ki a keservüket.Jelenesetben sajnos Rajtad.Fogadd meg a tanácsomat, az előbbi is én voltam.Sok sikert!
26/30 A kérdező kommentje:
ilyen alapítvány dolog kizárva.. mert elválasztanának a tesómtól és hát egyesül ö tart életbe
2010. jún. 23. 20:37
27/30 anonim válasza:
sajnos nem tud az ember mit tenni,ez dobta a gép,v ki rendes családba születik,v ki pedig eggyáltalán nem,de ami mindig is igaz lessz hogy "Minden ember saját problémáját tartja a legnagyobbnak" azért vannak itt még keményebb dolgok a világban,okés a lelki teror sokszor keményebb lehet mint a testi,mert az embert felölrli,amibe maga is belepusztul,igy persze nincs értelme az életének..Csak azt tudnám neked tanácsolni ha van v mi rokon barát vagy v ki akinél 1-2 hónapig el lehetnél akkor vágj bele,addig talán elgondolkoznak hogy hiányzol-e nekik,vagy netán tényleg dühböl beszélnek csak,de anyukáddal sem lehet minden oké,nem máson kellene levezetni a feszültséget,föleg nem a születéskor várva várt gyermeken nem..nyugi sokszor hallani ezt hogy kár volt megszületned,(pl. én ezért nem is szeretnék gyereket) tudom magamról milyen idegbetegségben nöttem fel,szóval,az én szavam szent dolog,és nem akarok fájdalmat okozni másnak,föleg a saját véremnek nem,de ezt hagyjuk inkább..Ha túl is éled a gyermekort,felnöttkorodra eléggé kifogol készülni idegi alapon,én is ilyen helyzetben voltam sajnos..
28/30 anonim válasza:
A szüleid barm'k költöz koliba és tegyél rájuk magassról, vagy keresd fel a gyámügyet.
29/30 anonim válasza:
A tesód esetleg nem tartana Veled, ha a gyámügy mellett döntenél? Mert az még megoldás lenne, együtt is maradhatnátok, meg talán Neked is jobb lenne. Én is azt mondom, hogy nem anya az ilyen. :( Az öngyilkosságot mindenképpen felejtsd el, nem megoldás, ezen kívül pedig lehet még nagyon szép életed!
30/30 anonim válasza:
Figyuzz. Azt a két évet még kibírod míg 18 leszel. Aztán fogsz magadnak egy csajszit és elmentek albérletbe, összebútoroztok. Na akkor már nagy ívben leszarod, hogy mit mondanak a szülők. Csak nevetni fogsz ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!