Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz vagyok?

Szerintetek rossz vagyok?

Figyelt kérdés

anyám szerint meg élet társa szerint gonosz vagyok meg rossz semmire nem vagyok használható ..

Pedig Van egy tesóm ő lány nagyon nagyon szeretem mindent megteszek neki és megvédem úgy gondolom nem kéne még 16 évesen dolgoznom.. középsuliba járok összegébe 3,5 az átlagom nem nagyon csinálok semmi olyat ami rossz lenne olyanért is én kapok amiről nem is tehetek.. próbálok segíteni mimnél több embernek. de most is ellökött az akin segíteni szerettem volna.. mert olyan szomorú volt.. anyámtól sokszor hallom.. bár csak meg se szült volna stb meg hogy rossz vagyok meg utál ,... azon gondolkozom kivetem magam egy autó elé.. talán akkor jobb lesz a világ ?

2010. jún. 21. 19:48
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
szerintem szökj meg a tesóddal együtt és hagyj egy megfelelően bántó levelet anyádnak. az élettársának meg tegyél viszketőport az ágyába vagy ilyesmi, megérdemelné. a lényeg h menj el onnan, ha ilyen rossz, vagy tényleg hívd ki a gyámügyet. de NE HAGYD hogy ilyenek legyenek veled, mert tönkreteszik az életed. akkor is, ha az anyád. az ilyen nem anya, az ilyen egy köcsög
2010. jún. 21. 20:16
 12/30 anonim ***** válasza:
93%

Szorítsd össze a fogadat, még 2 évet kell kibírni, és mehetsz ettől a háztól. Tudatosan készülj rá, ha nyári munkát vállalsz egy részét tedd félre valami megbízható módon.

Nagyszüleid élnek-e?

Ha igen, milyen a kapcsolatod velük?

Apuddal mi van?

2010. jún. 21. 20:18
 13/30 anonim válasza:
90%
nem a fogakat összeszorítani kell, már elnézést de ez a legrosszabb megoldás. a rossz helyzet ellen tenni kell. kedves válaszoló, van fogalmad róla mi lelki és testi sérülést lehet okozni két év alatt? ha a kérdező már most az öngyilkosságot fontolgatja hülyeség azt javasolni, hogy bírja ki. voltam hasonló helyzetben, elhiheted, tenni kell valamit. a többi kérdés válaszára én is kíváncsi lennék, a rokonok segíthetnek.
2010. jún. 21. 20:21
 14/30 A kérdező kommentje:

asd mamám él de velünk... ő néha próbál védeni de anyám akkor vele is kiabál..

apám .. hát ő 4-5 havonta talán megnéz 3-4 órára..

2010. jún. 21. 20:24
 15/30 anonim ***** válasza:
Gondolkozom, de mennem kell dolgozni.Holnap jövök.
2010. jún. 21. 20:59
 16/30 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Mint írtad.. a tesód tart életben. Hogyha már tényleg nagyon elviselhetetlen az egész, gondolj rá.. és talán könnyebb lesz. Nincsen olyan barátod/ismerősöd, aki segíthetne? Amúgy én azt hittem hogy lány vagy.. de ha fiú vagy, akkor is ugyanaz.. ne gondolj öngyilkosságra. Igazuk van, az nem old meg semmit.
2010. jún. 21. 21:51
 17/30 anonim ***** válasza:

Aki az autót vezeti, annak biztos nem lesz jobb. Felelőtlenség lenne a részedről. A tesódra is gondolj! Tudom sablon szöveg, de igaz.

Egyébként az én szüleim se voltak kutyák, és mindig az lebegett előttem, hogy egyszer vége lesz...

Az élet fintora, most édesapámat én ápolom......

Szerintem keress valami jó havert, barátot, akivel kidumálhatod magadból a fájdalmat, sokat segít. akár, ha gondolod, velem is beszélgethetsz, szívesen "meghallgatlak" Akár többször is egy nap.

Gondolom hivatalos útra nem akarod terelni a dolgot, félsz a következményektől......

De lehet, hogyha bántanak, jobban jársz......

Mindenkinek joga van a nyugis "gyerekkorhoz" akármilyen "gonosz".........

Kitartás.....Fel a fejjel!!!!

2010. jún. 21. 22:45
 18/30 A kérdező kommentje:
akkor szimplán fel kötöm magam... mert hát így rosszat teszek egy ártatlan embernek.
2010. jún. 22. 00:50
 19/30 anonim válasza:
és mi lenne a hugoddal ha megölnéd magad? jobb lenne neki? nem... hátakkor...
2010. jún. 22. 15:14
 20/30 anonim ***** válasza:
Ha felkötöd, akkor rossz lennél, mert ártanál eg y ártatlan embernek: magadnak. Magadért élsz! Felelős vagy azért a fiatal emberért, aki te vagy. Keresd meg ennek a fiúnak a legjobbat, amit tudsz! Lassan! Megérdemli.
2010. jún. 23. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!