Szerintetek rossz vagyok?
anyám szerint meg élet társa szerint gonosz vagyok meg rossz semmire nem vagyok használható ..
Pedig Van egy tesóm ő lány nagyon nagyon szeretem mindent megteszek neki és megvédem úgy gondolom nem kéne még 16 évesen dolgoznom.. középsuliba járok összegébe 3,5 az átlagom nem nagyon csinálok semmi olyat ami rossz lenne olyanért is én kapok amiről nem is tehetek.. próbálok segíteni mimnél több embernek. de most is ellökött az akin segíteni szerettem volna.. mert olyan szomorú volt.. anyámtól sokszor hallom.. bár csak meg se szült volna stb meg hogy rossz vagyok meg utál ,... azon gondolkozom kivetem magam egy autó elé.. talán akkor jobb lesz a világ ?
Szorítsd össze a fogadat, még 2 évet kell kibírni, és mehetsz ettől a háztól. Tudatosan készülj rá, ha nyári munkát vállalsz egy részét tedd félre valami megbízható módon.
Nagyszüleid élnek-e?
Ha igen, milyen a kapcsolatod velük?
Apuddal mi van?
asd mamám él de velünk... ő néha próbál védeni de anyám akkor vele is kiabál..
apám .. hát ő 4-5 havonta talán megnéz 3-4 órára..
Aki az autót vezeti, annak biztos nem lesz jobb. Felelőtlenség lenne a részedről. A tesódra is gondolj! Tudom sablon szöveg, de igaz.
Egyébként az én szüleim se voltak kutyák, és mindig az lebegett előttem, hogy egyszer vége lesz...
Az élet fintora, most édesapámat én ápolom......
Szerintem keress valami jó havert, barátot, akivel kidumálhatod magadból a fájdalmat, sokat segít. akár, ha gondolod, velem is beszélgethetsz, szívesen "meghallgatlak" Akár többször is egy nap.
Gondolom hivatalos útra nem akarod terelni a dolgot, félsz a következményektől......
De lehet, hogyha bántanak, jobban jársz......
Mindenkinek joga van a nyugis "gyerekkorhoz" akármilyen "gonosz".........
Kitartás.....Fel a fejjel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!