Mit gondoltok erről? Férjem lányának anyagi támogatása.
Férjemmel 4éve vagyunk házasok, mindkettőnknek 2.házassága. Nekem egy (velünk él), neki 2 gyerek van(anyukájukkal élnek), emiatt is, külön kasszán vagyunk kezdetektől az én házamban.
A fia már felnőtt, családos, a lánya az enyémmel egy idős kb, jövőre egyetemre mennének mindketten.
Én örököltem egy jelentősebb összeget,és egy kis pesti garzont nemrég. Megbeszéltük a lányommal, hogy így tudom tánogatni neki az egyetemi tandíjat legalább diákhitelt megússza,úgyis pestre szeretne járni,és laknia is lesz hol.
A férjem lánya meg van sértődve emiatt, mert őis szertne arra az egyetemre menni, de a jelentős tandíjat nem tudják neki állni, szerinte öt is támogatnom kéne, és elférnének ketten is a 32m² lakásban, amit amúgy a lányom sem akarna, nem.jönnek ki túl jól. Hetek óta ezen áll a bál, most már a férjem is mondogatja, hogy igazán "megoldhatnánk" végülis egy család vagyunk.
Én nem szeretném a férjem lányának milliós tandíját állni, sose tudhatjuk mit hoz az élet, mikor lesz szükségem a pénzre, eleve emiatt is lett anno a külön kassza, hogy ne legyen vita a pénzen.
Érdekelne kívülállók hogy látják ezt a szitut?
#3: Gyakorold kicsit a szövegértést.
"neki 2 gyerek van(anyukájukkal élnek)"
A feleségnek semmi köze a férje lányához, így minek is fizetné a tandíját?
32nm2-re összerakni két embert, aki nem kedveli egymást?!
Minek?
Mert bakker, kérdezőé a lakás, ő a lányát engedi oda, nem egy idegent!
12 Akkor biztosan én egy elvetemült ember vagyok, de nálunk ha házasságot köt valaki attól a szent pillanattól az öröm is és a nehézség is közös.
Elképzelhetetlen számomra egy ilyen-minden csak nem házasság.
A gyereket sajnálom, meg a faszit is, hisz ilyen zsákbacicát kiakart volna ha ezt tudja? Senki. Legalábbis az értelmesebb ember az nem.
Tegyük fel, hogy ha a pasi ágyhozkötött beteg lesz, és el kell látni, akkor is ugyan ez lesz vele? vagy jobb esetben az utcára lesz kilökve, mert el kell látni.
Ez nem kapcsolat. Ez nulla, még egy szimpla mezei idegen emberek közötti kapcsolatban is egy selejt.
Ha a FÉRJE beteg lesz, biztos arra adna pénzt, de itt egy idegen tartja a markát.
A lány lehet előtte meg nem is járt hozzájuk és utálta a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!