Mi van akkor ha egy 25 éves még nem önálló fiú nem fogadja el az édesanyja új párját? Az apjával sem igazán jó a kapcsolata, lenézi őt is. A fiú menő, irányító, megmondó embernek gondolja magát, aki megpróbálja irányítani az anyja életét.
Az anyukája nem fogja kitenni. Tehetsz akármit. Jobban jársz, ha kilépsz ebből a kapcsolatból. Tudom nehéz, és reménykedsz.
Én amúgy a no helyében már rég kiosztották volna a gyereket, de ez persze nem egyszerű, mert két tűz között van. Annyit kérdeznék csak tőle, hogy miért van ennyire a kapcsolat ellen, ha ennyire leszarja az anyukáját?
Ez egy beteges anya-fia kapcsolat. A "párod" vagy már exed? kölyke egy elkényeztetett, zsarnokoskodó féreg.
Azért mar el minden palit az anyja mellől, mert akkor nem jut neki elég az anyjától pénz.
Te sem vagy egy kemény tökű pasi, ha azon görcsölsz, hogy márpedig nekik találkozni kell. Nem is értem. Örülnél, hogy eltakarodik.
Betegek vagytok mindhárman.
Ezeket a válaszokat azért mutasd meg a két "szerelmesnek"...
Ja, a nődre rá nem nyitja majd az ajtót a kölyke, ha nem tudja anyagilag megfejni.
Ezzel azért tisztában van ugye?
Dehogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!