Manapság van, akinek az apja v anyja elbeszélget a fiújával? 18L
Ahol a csaj egy láthatólag bunkó idiótát visz haza, ott igen.
Apámnak nem kellett "elbeszélgtnie" a vőlegényemmel - sem exemmel -, mert normális emberek, akik mellett egyértelműen boldog voltam, és csomót meséltem róluk neki.
Mellesleg a vőlegényem meg apám első találkozáskor órákig söröztek és beszélgettek kb. bármiről, ami szóba került. :)
Mit értesz elbeszélgetés alatt? Mikor hazavittem az exemet és aztán azt a fiút, aki azóta a férjem lett, bemutatkoztak a szüleimnek, apám megkínálta őket pálinkával, volt, hogy együtt is ettünk, ott is beszélgettek. Meg előtte én már meséltem nekik az aktuális fiúról, hogy hány éves, hogy néz ki, mit dolgoznak a szüleik, hova járnak iskolába stb...
De olyan NEM volt, hogy apám levitte a sötét pincébe és kést szorított a torkához, hogyha az ő kis Julikáját megbántja, akkor mi lesz. Normálisan beszélgettek.
Igen. Az a jó, ha a két család kölcsönösen megismeri egymást, sokkal nagyobb bizalom alakul ki. Legjobb ha a szülők is ismerik egymást.
Ez azonban nem "felvételi interjú" a papával, hanem egyszerű ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!