A párom anyja féltékeny rám? Mit lehet ez ellen tenni?
Gyakran mondja, ha átmennék a páromhoz, hogy most ne menjek mert ő pihenni akar. ( közben nem is zavarjuk, mindig csendesek vagyunk).
Minden költséget ( mozi, vacsi) megfelezünk a párommal, de ha az anyjától arra kér pénzt ami velem kapcsolatos, azt mondja: most nincs, nem ad..
néha ezen összevesznek, kiabálnak és olyankor olyanokat mond az anyja: hogy bezzeg a kis barátnőddel nem beszélsz így.
Ja és azt mesélte a párom, hogy mióta ismer engem az anyja azóta elkezdett fogyókúrázni és felnőtt fejjel elkezdett egy tanfolyamot csak úgy hirtelen ami nagyon hasonlít a szakra amire én járok ( csak nem fősuli hanem valami fizetős tanfolyam).
azt hittem csak akkor hívják anyósnak ha már megvolt az esküvő.
De köszi a válaszokat!
Nem, csak tele van veled a hócipője.
Sok mindent tehetsz ellene:
Kevesebbet jársz át és elhiszed, hogy van akit zavar ha egy idegen (igen, neki az vagy, nem ő választott téged, nem ő hív magához) lebzsel a házában.
Csendesen is lehet zavarni.
A pici fiacskája nem anyucitól kér pénzt a barátnő moziztatására, vacsiztatására, hanem megemeli a hátsóját és megkeresi rá a pénzt (gondolom, ő is felnőtt már, mint te, legalábbis papíron)
Nem kiabál és veszekszik az anyjával, hogy nem finanszírozza a barátnőzést, hanem megkeresi rá a pénzt.
Ha meg nem, akkor nincs mozi megy vacsi.
Ja, és azt is mesélik emberek, hogy vannak akik elkezdenek fogyózni és felnőtt fejjel tanfolyamra járni csak úgy hirtelen és sajnos az ilyen tanfolyamok többsége fizetős.
De ez ellen is tehettek: ti kezdtek el dolgozni, anyuka pedig felmond a munkahelyén, beiratkozik fősulira, ti eltartjátok és kérés nélkül adtok neki pénzt, ha mozizni vagy vacsizni akar a barátjával.
Középkorú fonnyadásnak indult banya.
Erre jössz te, a hamvas, fiatal szépség.
Hiába van milliós keresete, fogyózik, tanul, esélye sincs újra fiatalnak lenni.
Érted már?
Kerüld, ahogy tudod.
Ez a típus sosem törődik bele az öregedésbe, mindig minden fiatalt utalni fog és utánozni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!