Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom anyja féltékeny rám?...

A párom anyja féltékeny rám? Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Gyakran mondja, ha átmennék a páromhoz, hogy most ne menjek mert ő pihenni akar. ( közben nem is zavarjuk, mindig csendesek vagyunk).

Minden költséget ( mozi, vacsi) megfelezünk a párommal, de ha az anyjától arra kér pénzt ami velem kapcsolatos, azt mondja: most nincs, nem ad..

néha ezen összevesznek, kiabálnak és olyankor olyanokat mond az anyja: hogy bezzeg a kis barátnőddel nem beszélsz így.

Ja és azt mesélte a párom, hogy mióta ismer engem az anyja azóta elkezdett fogyókúrázni és felnőtt fejjel elkezdett egy tanfolyamot csak úgy hirtelen ami nagyon hasonlít a szakra amire én járok ( csak nem fősuli hanem valami fizetős tanfolyam).

2018. máj. 5. 11:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
73%

"A kérdező kommentje:

18 évesen az egyetem melletti munkából tartsuk el magunkat amikor a kedves “anyós”-nak milliós fizetése van?"

Tudod, kérdező, hogy ez rohadtul pofátlan megjegyzés?

2018. máj. 5. 14:41
 12/35 anonim ***** válasza:
85%

Van az a 18 már 19 is, ha már jársz a szakra.

És el lehet menni annyit melózni, hogy legalább a kis szórakozásaitokat magatok fizessétek, ne az "anyós" pénzére ácsingózzál.

A "hamvas, fiatal szépség"-ed igen hamar kikezdi a pénzsóvár irigységed.

Mellesleg lehet, hogy a kérdező csak fiatal (ami nem érdem) és nem hamvas meg szépség, ellentétben a mamával, aki kb 40-es, nem deszka, vagy karó, szépség és van is miből költeni a szépségére és csinosságára.

Jellemzően azok a fiatalok fikázzák fonnyadtnak a középkorúakat, akik semmit nem tudnak felmutatni és huszonévesen is ötvennek néznek ki.

2018. máj. 5. 14:52
 13/35 anonim ***** válasza:
75%

Csak kibújt a szög a zsákból:

Nem tudunk anyóspajtiból annyit kipumpolni, mint amennyit szeretnénk?

Jól keres ezért állja a kis szórakozásaitokat is?

Menjetek moziba és vacsizni az ösztöndíjatokból, ha már a munka büdös. Ja, hogy azt nem kaptok...

Akkor sétáljatok a parkban, az ingyen van és egészséges is.

2018. máj. 5. 14:58
 14/35 A kérdező kommentje:
Az nem zavar, hogy azt írtam, hogy mindent fele-fele arányban fizetünk?
2018. máj. 5. 15:02
 15/35 anonim ***** válasza:
76%

Csak annyira, mint amennyire téged az, hogy miattad költ többet a srác: több mozi, gondolom vacsizni se járna egyedül.

De látom, itt is csak a piszkos anyagiak ragadták meg a figyelmedet.

Azt bezzeg nem kérted ki magadnak, hogy "jól tanulunk, és kapunk tanulmányi ösztöndíjat" Vagy az a fősuli is fizetős netán?

Amúgy az első oldalon se azt javasolták, hogy tartsátok el magatokat, hanem azt, hogy a szórakozásotok költségét teremtsétek elő magatoknak.

Vagy annyit se tudtok összemelózni, hogy a szórakozásotokat magatoknak álljátok?

2018. máj. 5. 16:33
 16/35 anonim ***** válasza:
63%
Miért nem kér az apjától ha tudja, hogy az anyja nem ad rá?
2018. máj. 5. 16:36
 17/35 anonim ***** válasza:
67%

"Középkorú fonnyadásnak indult banya.

Erre jössz te, a hamvas, fiatal szépség. "

Ezen én is hangosan felröhögtem. Különösen, hogy van 18 éves fiam, és látom a korosztályabeli csajokat.:D

2018. máj. 5. 17:18
 18/35 anonim ***** válasza:
79%

38 éves vagyok, fiatalkoromban versenyszerűen sportoltam, ez mai napig meglátszik az alakomon. Később szereztem két diplomát, van három nyelvvizsgám, ennek köszönhetően havonta millió felett keresek. A kamasz fiam most hazahozott bemutatni egy elhízott, pattanásos arcú, rosszul öltöző, láthatóan nagyon szegény családból származó kislányt. Nekem még nem is lenne bajom vele, elfogadom, elvégre nem nekem kell tetszenie, csakhogy nagyon furcsa gondunk van vele: szemmel láthatóan eszi őt a féltékenység, állandóan azt magyarázza a fiunknak, hogy kérjen tőlem több zsebpénzt, hogy el tudjanak járni ide-oda, minduntalan megjegyzéseket tesz arra, hogy mi minden felesleges dologra költök, és ami a leggroteszkebb, hogy legutóbb odáig merészkedett, hogy közölte, az én koromban már nem kellene szűk szoknyát hordanom. Térdig érő ceruzaszoknya volt egyébként, egy blézerrel, gyakorlatilag mindig hasonló öltözetben indulok munkába. Ő kizárólag farmernadrágot és óriási pulcsikat hord, hogy eltakarja az alakját.

A problémám, hogy meddig tűrjem a kis fruska frusztrált szurkálódásait? Ha beszélnék vele, azon megbántódna a fiam. Ha a fiammal beszélném meg, akkor okvetlenül az lenne, hogy anyuci el akarja szakítani a pici fiát a makulátlan jellemű barátnőjétől, hogy a szoknyája mellett tarthassa. Sakk-matt? Mit tanácsoltok?

2018. máj. 5. 18:50
 19/35 anonim ***** válasza:
24%

Utolsó#

Magyarázd el a fiadnak a népszerű mondást : Suba-Subával, Guba-Gubával

Biztos van a környezetetekben hasonló anyagi körülményű kislány akivel lehetne es ahol nem merülnének fel ezek a gondok.

Nem célszerű ilyen különbséggel kapcsolatot indítani mert nincs jó vege. Felkarolhatod de akkor a perselyt látja benned meg a fiad ba jön majd a baba is lassan hiszen kell a ragasztó az anyagi biztonsághoz.

2018. máj. 5. 21:13
 20/35 anonim ***** válasza:
14%

Hány évesek? Hol ismerte meg?

Osztálytársa?

2018. máj. 5. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!