A párom anyja féltékeny rám? Mit lehet ez ellen tenni?
Gyakran mondja, ha átmennék a páromhoz, hogy most ne menjek mert ő pihenni akar. ( közben nem is zavarjuk, mindig csendesek vagyunk).
Minden költséget ( mozi, vacsi) megfelezünk a párommal, de ha az anyjától arra kér pénzt ami velem kapcsolatos, azt mondja: most nincs, nem ad..
néha ezen összevesznek, kiabálnak és olyankor olyanokat mond az anyja: hogy bezzeg a kis barátnőddel nem beszélsz így.
Ja és azt mesélte a párom, hogy mióta ismer engem az anyja azóta elkezdett fogyókúrázni és felnőtt fejjel elkezdett egy tanfolyamot csak úgy hirtelen ami nagyon hasonlít a szakra amire én járok ( csak nem fősuli hanem valami fizetős tanfolyam).
1. én sem örülök, hogyha a fiam-lányom párja vagy haverja itt van hétvégén, mikor örülök, hogy legalább akkor csend lenne - mert az ő "csendjük" egyenlő a vihorászással, hangos zenével, röhögéssel, stb. Heti 5x10 óra meló-utazás agybaj után ne ezt hallgassam már hétvégén is.
2. a párod valóban ne anyjához menjen pénzt kérni. Abból gazdálkodjon, amije van, főle, hogy FELNŐTT egyetemista - nekem a pfámról lesült volna a bőr, hogyha apámtól kértem volna a csajomra virágnak
3. és ha a gyerekem elkezdene velem kiabálni meg bunkóskodni, hogy miért nem finanszírozom a randiját, igencsak elbeszélgetnék vele, hol a helye
Anyósod anyagi dolgaihoz pedig pontosan NULLA közöd van, a pasikád menjen diákmelóra, de ne anyját húzza le, hogy neked imponáljon, kislány.
De egy ilyen bunkó beszólásra megmondanám neked, hogy kívül tágasabb. Persze ezt nem mered az anyja szemébe mondani, annyi bátorság-gerinc nincs benned.
Itt nem vele van a baj, hanem veletek, követelőző "felnőtt" gyerekekkel.
Mind megkeseredett irigy banyák lesztek, mint a kérdező pasijának anyja.😂
Ismerem ezt a típust. Már süt a frusztráltság a hozzászólásokból.
Írom ezt negyvenesként.
Akinek meg 38 éves, miniszoknyás bombázóként egy kövér, elhanyagolt csajt visz haza a fia... gondolom a sracnak nem jut jobb vagy nem lehet, hogy csak ő látja magát bomba nőnek? Mert a terembe is jár egy halom olyan nő, aki azt hiszi mert kondizik, meg valaha sportolt jó nő. Pedig nem.
Igenis a hamvasság fiatalság a nyerő!
És erre mennyien irigyek!
Miért nem beszéli meg vele a párod, hogy mi a problémája? Ha a saját részedet fizeted, nyílván a barátod csak magának kér a saját anyjától pénzt. De nem mindegy hogyan kéri, mennyit, és milyen rendszerességgel. Ezt az anyukával kell megbeszélnetek. Itt a hozzászólásokat olvasva pedig néhány ember nem látja a fától az erdőt... Hogy jön ide az, hogy a "mai" 18 évesek hogy néznek ki?:DDD mi köze ennek a kérdéshez? Süt az irigység némely emberről.
Én egy kicsit átérzem a helyzetet, mert párom anyja is ugyan ilyen... Csak kiderült, hogy azért, mert féltékeny rám. Ő is ugyan így elkezdett hirtelen fogyózni, tornázni, meg mindenért szemétkedett velem. Pedig tényleg csak annyi a bűnöm, hogy fiatal vagyok, és jól nézek ki. Szóval nem mindig a "barátnő" a hunyó, ezzel csak ezt szerettem volna kifejteni.
Millió felett kereső, iskolázott, nyelveket beszélő, ezek alapján feltételezhetően vezető beosztásban levő, bombázó anya, nem tudja kezelni a fiának jutott csúf, csóró kamaszt.
Menjél már!😂😂😂
Miről hadováltok itt?
Nem szebb egy fiatal, feszes, széparcú nő, mint egy 30-40-es?
Túl sok agymosó cikket olvastok, hogy az 30-40 az új húsz.
Hát nem.
Nézhet ki az átlag korabelieknél jobban, de egy fiatallal egy öregedő test nem versenyezhet.
Mit nem lehet ezen érteni?
Banyák?😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!