Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom anyja féltékeny rám?...

A párom anyja féltékeny rám? Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés

Gyakran mondja, ha átmennék a páromhoz, hogy most ne menjek mert ő pihenni akar. ( közben nem is zavarjuk, mindig csendesek vagyunk).

Minden költséget ( mozi, vacsi) megfelezünk a párommal, de ha az anyjától arra kér pénzt ami velem kapcsolatos, azt mondja: most nincs, nem ad..

néha ezen összevesznek, kiabálnak és olyankor olyanokat mond az anyja: hogy bezzeg a kis barátnőddel nem beszélsz így.

Ja és azt mesélte a párom, hogy mióta ismer engem az anyja azóta elkezdett fogyókúrázni és felnőtt fejjel elkezdett egy tanfolyamot csak úgy hirtelen ami nagyon hasonlít a szakra amire én járok ( csak nem fősuli hanem valami fizetős tanfolyam).

2018. máj. 5. 11:20
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
58%
Sokat kell még tanulnod, utolsó, de mindegy, vigasztald csak magad, ha jólesik.:D
2018. máj. 6. 15:21
 32/35 anonim ***** válasza:
53%
Szegény csaj, ez se fog itt tobbet kérdezni, szépen elintéztétek. Csak azt nem értem, miért kell így ismeretlenul ilyen mélyre sullyedni és lehordani a masikat. Az emberekbol minden tisztelet és érzés kihalt a másik embertársuk iránt. Nem vagyok Tiszteletes, de ha csak egy kicsit megprobálnánk a másik helyébe képzelni magunkat,a világ sokkal jobb hely lenne mindannyiunknak. És igenis az élet szép, nagyon szép. Csajo, én már megtanultam: a problémáidat ne mondd el a nagy nyilvánosságnak, probáld szukebb keretek kozott. További szép estét mindenkinek!
2018. máj. 6. 21:52
 33/35 Kései Sirató ***** válasza:
36%

Nekem nem tűnik úgy, hogy az anyós pénzére ácsingózol, sőt még a pasidéra se, hiszen minden mozijegyet, vacsit magadnak fizetsz, a párod nem hív meg, amikor kettesben mentek egy programra.

Az anyja féltékeny, igen, van ilyen, nem tudsz nagyon változtatni ezen, a legjobb, ha figyelmen kívül hagyod..

2018. máj. 7. 12:02
 34/35 anonim ***** válasza:
53%

20-as korban még vannak bőrhibák, amik 30-ra már elmúlnak. 30 évesen még viszont nincsenek ráncok, nekem az arcom sokkal szebb 33 évesen mint 21.

20-ason még keresik a stílusukat, egyencuccaik vannak (magasderekú pitsafarmer, crop top, szaggatott farmer, tornacipő, stb. stb.)

30-ra megtalálják a stílust ami jól áll.

És miért lenne széparcú valaki attól hogy 20 éves? :) Annyi a csúf fiatal lány, mint a csúf 30 vagy 40, csak egy érettebb már meg tudja fizetni a minőségi ápolást és megvan a tapasztalata, hogy takarja el ami kevésbé jó.

Banya meg a jó édes anyukád, kedves válaszoló ;)

2018. máj. 7. 12:17
 35/35 anonim ***** válasza:
26%
Hát lehet hogy te banya lettél így negyvenes korodra kedves 64%, elhasznált, lepukkant, csoffadt és randa, de a többség nem. Én nagyon elegáns, nőies és igényes 30 felettieket ismerek, aki 20 évesen igényes az 30 felett is az lesz. Aki meg negyvenesen banya az fiatalon is szarul festhetett.
2018. máj. 7. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!