A párom anyja féltékeny rám? Mit lehet ez ellen tenni?
Gyakran mondja, ha átmennék a páromhoz, hogy most ne menjek mert ő pihenni akar. ( közben nem is zavarjuk, mindig csendesek vagyunk).
Minden költséget ( mozi, vacsi) megfelezünk a párommal, de ha az anyjától arra kér pénzt ami velem kapcsolatos, azt mondja: most nincs, nem ad..
néha ezen összevesznek, kiabálnak és olyankor olyanokat mond az anyja: hogy bezzeg a kis barátnőddel nem beszélsz így.
Ja és azt mesélte a párom, hogy mióta ismer engem az anyja azóta elkezdett fogyókúrázni és felnőtt fejjel elkezdett egy tanfolyamot csak úgy hirtelen ami nagyon hasonlít a szakra amire én járok ( csak nem fősuli hanem valami fizetős tanfolyam).
Nekem nem tűnik úgy, hogy az anyós pénzére ácsingózol, sőt még a pasidéra se, hiszen minden mozijegyet, vacsit magadnak fizetsz, a párod nem hív meg, amikor kettesben mentek egy programra.
Az anyja féltékeny, igen, van ilyen, nem tudsz nagyon változtatni ezen, a legjobb, ha figyelmen kívül hagyod..
20-as korban még vannak bőrhibák, amik 30-ra már elmúlnak. 30 évesen még viszont nincsenek ráncok, nekem az arcom sokkal szebb 33 évesen mint 21.
20-ason még keresik a stílusukat, egyencuccaik vannak (magasderekú pitsafarmer, crop top, szaggatott farmer, tornacipő, stb. stb.)
30-ra megtalálják a stílust ami jól áll.
És miért lenne széparcú valaki attól hogy 20 éves? :) Annyi a csúf fiatal lány, mint a csúf 30 vagy 40, csak egy érettebb már meg tudja fizetni a minőségi ápolást és megvan a tapasztalata, hogy takarja el ami kevésbé jó.
Banya meg a jó édes anyukád, kedves válaszoló ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!