Kirúgtak az albérletemből, és jelenleg nincs hová mennem. A párom, akivel 7 éve vagyunk együtt, a szüleivel lakik és ők nem engedik, hogy odamenjek pár hétre! Mit tegyek?
34 éves, és nem tud neked lakásügyben segíteni? Anyuci azt mondja, hogy NO és akkor az úgy van ? Jézus Mária !!!!
Örülj neki, hogy ez most derült ki nem házasság, gyerek után.
Menekülj amilyen messzire csak tudsz ettől a pasitól.
Bocsi, most végigolvasta a sztorit. Most már máshogy látom. Hát nincs igazad, igazából nem várhatod el tőle, h melléd álljon. Világosan láthattad, hogy egy tutyimutyi anyámasszony katonája. Nyilván ismered az anyját is, hogy milyen fajta. A majdnem középkorú párod az anyjánál lakik, ami gyalázatosan ciki ugyan, de mivel ez van, ott az anyja parancsol, neki meg kuss.
Meg aztán ez nem kapcsolat ez egy öö lakótárs, vagy nem is tudom, hogy nevezzem.
köszi a rengeteg hozzászólást!! Azóta megoldottam a dolgot,egy barátnőmhöz mentem.
De az számomra furcs,hogy itt mindenki azt tekinti csak "kapcsolatnak" ha az ember együtt lakik a párjával. Nem tudják elképzelni,hogy valaki ugy boldog,ahogyan én! Hogy megvan a saját szabadsága...én nem csak ezzel a pasival lennék így,hanem mással is,akárkivel járnék,nem költöznék össze vele. Egyszerűen hagyni akarok kiskaput hogy ha gond van bármikor lelépjek,ez van nem tehetek róla :DDD
Attól még szeretem Őt...ki is békültünk azóta. De az igaz,hogy eléggé anyámasszony szegény,de hát ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!