Kirúgtak az albérletemből, és jelenleg nincs hová mennem. A párom, akivel 7 éve vagyunk együtt, a szüleivel lakik és ők nem engedik, hogy odamenjek pár hétre! Mit tegyek?
én akit szeretek,abbol napi 24 óra is kevés....
ha 1 reggel nem mellette ébredek,már az is rossz érzés...
pedig fiatalabb vagyok...
ha tudod h nem ő az igazi,még mással is ki akarod probálni,akkor minek vagy vele? miért várod hogy összevesszen az anyjával ha ugysem akarsz tőle komolyabbat?
Hát nem. Illetve igen, barátként. Ha valakit igazán szeretsz, vele képzeled el az életedet, akkor vele szeretnél lenni minél többet, vele feküdni, vele ébredni MINDEN NAP, gondoskodni róla, vele lenni. Amit ti csináltok, azt a 16-17 évesek csinálják.
De hát nem is kérdés a szerelem téma nálatok. Te magad írtad, h szeretnél mást is megismerni még. Mi a francnak vagytok együtt? Miért nem adjátok meg magatoknak az esélyt, h megtaláljátok a nagy szerelmet? Nem csak egy ilyen langyos pocsolyát...
Egyébként erős a gyanúm, h kamu a kérdés...
nem kamu,komoly! Csak 7 év alatt igazi lelki társam lett,nagyon szeretem. Csak hát sose volt az a nagy szenvedély meg inkább olyan baráti a dolog.Nekem nem jó a kapcsolatom a szüleimmel,csak Ő van nekem.
De mivel fiatal vagyok,őelőtte nem tudtam ugymond kiélni magam,szeretnék ég flörtölni,szerelmes lenni ugy igazán...
csak egyszerűen nem tudok tőle elszakadni lelkileg...:S
és pont ezért nem akarok összeköltözni vele,mert voltam már ugy igazán SZERELMES 1 szer. Szóval tudom milyen az...de Vele nem lehettünk egy pár. Ez hosszú és nagyon fájó emlék.Nem részletezem.
De kell egy ember,akinek elmondhatom örömöm-bánatom,aki megölel és megnyugtat. Ez ő. De a szex az sajnos nem az igazi...
tudom zsákutca,de nem tudok ebből kilépni :S
bocsi hogy eltértem a tárgytól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!