Mennyi pénzt hagynál rezsire?
Ebben az esetben hagynék nekik a hűtőben fagyit, egy tepsi újramelegíthető ételt, amit szeretnek, gyümölcsöt, italt a felnőtteknek és a gyerekeknek is, behűtve.
Valamint a másnapi reggelihez is bevásárolnék nekik, hogy ne kelljen boltba menniük hazaérkezés után.
Csokor virág az asztalon.
Szerintem ne pénzzel háláljátok meg, hanem amikor hazamennek főzzetek nekik valami finom kaját, meg egy tálca süteménynek is nyilván örülni fognak. Ahogyan előttem írták őriztétek a házat, nem csináltatok semmi kárt, meg hülyeséget, nekik ez alapból segítség volt így is.
Én maximum főznék nekik kaját meg süteményt esetleg. Vagy hálából szerveznék egy programot és elhívnám őket egy egész napra.
Ne hagyj pénzt, nem kérték :)
Takarítsatok ki magatok után, ha valamit lhasználttatok pl. gyümölcslé, azt vegyetek újat, esetleg valami csoki virág, vagy ilyesmi.
5 napért semmit.
Kitakarítanék, hogy teljesen tiszta, rendes házba érkezzenek haza.
És hagynék ott valami meglepit, csoki, süti, gyümölcskosár. Vagy amit szeretnek.
Vagy pedig én is viszonoznám valamivel a szívességüket, pl. meghívjuk őket egy vacsorára, ilyesmi.
Pénzt semmiképp ne hagyj.
Ha speciális az étkezésük, akkor nézd meg a kamrában, miket esznek, és esetleg állíts össze egy csomagot ugyanolyan márkájú tartós élelmiszerekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!