Ti mennyi pénzt adtok haza rezsire meg kajára?
Én kb 10-et szoktam hazaadni, mert sajna most csak a segélyek vannak, de ha dolgozom akkor 20-30 ezer közt, mikor milyen kiadás van. Ha épp nincs nagy akkor elég a 20.
Párom is úgyszintén kb ennyit ad haza, néha többet is, Ő jobban keres, pl, ha kap valami jutalmat (ennél a cégnél a sima munkás is kap jutalmat ha befejeződött a szerződéses munka).
Párom 22/F én
24/N
Nálam pont úgy volt, ahogy a 2. írta!!!
Mikor elkezdtem dolgozni, megbeszéltük, hogy havi 20ezret adok haza. Közben fősulira is jártam, és gyűjtögettem. Fősuli után vettem egy minigarzont és akkor mondták meg, hogy a havi pénzemből semmit sem költöttek, mindet odaadták. azóta is hálás vagyok nekik érte!!!
Én - mielőtt elköltöztem - változóan adtam, vagy többnyire nagybevásárlás előtt "dobtam meg" őket 15-20e Ft-al. Mikor-hogy! (4 fős család) Volt, hogy olyat vettem, amit néha kevésbé engedhettünk meg magunknak: pl. télen kivit-banánt, bármi gyümölcsöt, vagy nasit :) !
De csatlakozom egy előzőhöz: volt, hogy évekig gyűjtöttem az 56-os emlék 500Ft-osokat, amiből végül jelentős összeg gyűlt össze, majd odaadtam nekik. Mondták: Nemár, jó lesz az még később! Eltették, de utólag megkaptam, hogy vegyek belőle tűzhelyet :)
Figyelj, beszéld meg a szülőkkel, hogy mibe szálljál be, nem minden szülő akarja, hogy a gyerekük a megkeresett pénzét nekik adják, legyen ez akát 10 ezer Ft.
Nálunk úgy volt, hogy anyuék nem fogadtak el semmi pénzt, azt viszont megbeszéltük, hogy a kiadásaimat az én fizetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!