Szerintetek nem kernek el brutal sok penzt anyosomek tolunk rezsire es kajara?
Figyelt kérdés
A baratomhoz koltoztem, aki 50-50% ban tulajdonos az anyjaval a csaladi hazban amiben elunk.A paromtol 40 ezret, paromtol 40 ezret ker el havonta, ebbe benne van a rezsi es a fo etel. Telen fejenkent plusz 15 ezret ker el mert ugye tobb gaz fogy a futes miatt. A kajak atlagosak, pl krumplisteszta,porkolt stb.
Ebben a honapban 110.000 ft ot adtunk neki oda en ezt sokallom. Nektek mi a velemenyetek?
2015. márc. 2. 00:02
1/36 A kérdező kommentje:
Paromtol 40 ezret es tolem is 40 ezret, bocsi rosszul irtam.
2015. márc. 2. 00:03
2/36 anonim válasza:
ha nem fejenként kérné el, akkor lenne reális.
3/36 anonim válasza:
Ha havonta 40 ezret kérnek rezsire és kajára + télen még 15 ezret a fűtésre az így is csak 55 ezer forint. Ez még messze nem 110 ezer forint. Vagy tőled is elkérik a másik 55 ezret? Mert ha igen akkor így igen sokat fizettek. Én a helyetekben inkább külön mennék egy albérletbe, így is olcsóbban jönnétek ki. De ha csak 40 ezret fizettek akkor az nem sok.
4/36 anonim válasza:
Nálunk nem kerül ennyibe a rezsi és az étkezés. Kicsit sokallom. De az is lehet, hogy nektek teszi félre későbbre, az önállósodáshoz.
5/36 A kérdező kommentje:
Igen, mindkettonktol kulon kulon 55, osszesen 110.000 ft
2015. márc. 2. 00:08
6/36 anonim válasza:
40-40 fejenként, szerintem világos.
7/36 anonim válasza:
gyanúsítom, hogy az egész ház rezsijét veletek fizettetik meg
figyelj meg egy havi számlát mindenről
9/36 anonim válasza:
Most nem azért, én egyedül élek, és rezsi + kaja nekem egy kicsi garzonban 65 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!