Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hagynak békén...

Miért nem hagynak békén anyósomék? Nem kell engem pátyolgatni!

Figyelt kérdés
Sajnos mellhártya és homloküreg gyulladásom van. Nem elég, hogy nem tudok dolgozni menni, de még a párom családja is a nyomomban van. Sógornőm folyton teát hoz mivel azt sem engedik, hogy felkeljek, párom meg mindig gyógyszerrel töm. Mit tegyek, nem vagyok ehez hozzászokva?!
2015. jan. 7. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Örülj neki!
2015. jan. 7. 20:01
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Örülj neki, hogy törődnek veled. Ha mellhártyagyulladásod van, akkor nem is szabad felkelned. A gyógyszert is be kell szedned, ha meg akarsz gyógyulni.
2015. jan. 7. 20:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Máskor is meggyógyultam gyógyszerek nélkül. Nem bírom a kiszolgáltatotságot.
2015. jan. 7. 20:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban zavar Téged és nyomaszt, akkor kérd meg őket, hogy sértésnek ne vegyék, hogy jobban gyógyulsz, ha teljes zavartalanságot biztosítanak számodra. A melléküreg gyulladásra használj orrcseppet és inhalálj.
2015. jan. 7. 20:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Mondhatom én neki, hogy felejtsenek el, mintha a falnak beszélnék. Ráadásul náluk lakom.
2015. jan. 7. 20:09
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Jajj te szegény, a bunkó férjed aggódik érted és kérés nélkül előkészíti a gyógyszereid, hogy jobban légy, az a köcsög sógornő meg annyira aggódik, hogy teát főz neked... de szar lehet!

Az anyósom is mindig átjön, akár én, akár a férjem beteg. Mondjuk általában ha az egyikőnk lebetegszik, a másik is. Én kifejezetten tudom értékelni, hogy lázasan nem nekem kell állnom a konyhában teát főzni...

2015. jan. 7. 20:11
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Ezzel a természettel örülj neki, hogy ezt teszik. Ha nem változtatsz rajt, akkor gyorsan megérheted, hogy mindenki békén fog hagyni, nem kell sírnod majd a pátyolgatás miatt. De nem biztos, hogy az annyira jó lesz majd.
2015. jan. 7. 20:17
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
én is örülnék ilyennek, ritka eset ha ilyen jó fejek a rokonok :)
2015. jan. 7. 20:17
 9/12 anonim ***** válasza:
61%

szóval odaköltöztél anyós (sztem jövendőbeli csak) anyakára, és neked áll feljebb?

mond meg hogy húzzon a saját lakásából el... hidd nem lesz ő az anyósod!

2015. jan. 7. 20:28
 10/12 anonim ***** válasza:

Mellhártya gyulladással egyáltalán nem túlzás,hogy nem akarják hogy felkelj az ágyból .

Komoly dolog ,szövődményekről nem mesélt az orvos,hogyha nem fekszed ki ,és nem szeded a gyógyszereid,vagy nem iszol eleget ?

Nézegess neten ,talán szivesebben maradsz ágyban :)

2015. jan. 7. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!